IZABERI  SRCE u LEDU i saznaj da li ti je sudjeno da uskoro PATIS zbog LJUBAVI…

IZABERI SRCE u LEDU i saznaj da li ti je sudjeno da uskoro PATIS zbog LJUBAVI…

13. prosinca 2023. 0 By Maja

SRCE U LEDU BROJ 2

Tvoja veza je imala uspona i padova ali ti nikada nisi zelio da se odreknes velike ljubavi koju imas prema voljenom bicu. Mnogo toga ste zajedno prosli, ali nekako ste uspjeli uvijek da se za srecu izborite. Tuga je vladala u tvom zivotu ali sa osobom sa kojom si sad u vezi sve ce da ti krene na bolje. Pred tobom su desavanja koja ce tebi samo veliku tugu donijeti.

Ti slijepo vjerujes svom partneru ali to cete uskoro velike boli kostati. Pred tobom ce biti jedno saznanje koje ce ti slomiti srce. Voljena osoba ti nije vjerna jer ti ces saznati sve. Pred tobom su veliki problemi koji ce ti slomiti srce jer uskoro cijela istina izlazi na vidjelo. Pred tobom su desavanja koja ce ti jako tesko pasti i koja ce ti samo veliki tugu donijeti. Nece ti biti lako jer tu osobu si voljeo najvise na svijetu. Velika tuga je pred tobom koju ces samo tesko moci da prebolis.

 

SRCE U LEDU BROJ 3

Ti si osoba koja je uvijek i u svakoj situaciji uvijek govorila svoje misljenje. Neko si ko je uvijek iskren bez obzira na situaciju ti nikome ne sutis. Tako je i u tvojoj vezi ti si iskrena osoba, i od svog partnera ocekujes samo iskrenost. Pred tobom su predivna desavanja jer ti ces sa svojom voljenom osobom da postignes mnogo toga u svom zivotu.

Velika sreca ce poceti da prati svaki tvoj korak i ti za probleme u ljubavi neces znati. Sudjena ti je velika sreca jer tebi je sudjeno da sa svojim partnerom ostvaris jedan veliki san koji vam oboma znaci mnogo. Sudbina vam donosi srecu a vi cete u toj sreci znati uzivati. Tuga tebi nije sudjena jer si mnogo voljena osoba koja sve cini za srecu i ta sreca uskoro dolazi.

Stranice: 1 2