Jarac pocinje da vlada 22.decembra-i evo kakva vas sudbina ceka!

Jarac pocinje da vlada 22.decembra-i evo kakva vas sudbina ceka!

14. prosinca 2023. 0 By Maja

VAGA

Vladavina jarca vama donosi srecu kakvoj se niste mogli nadati. Na poslovnom polju sve vam polazi za rukom i vi uspijevate mnogo toga. Na polju ljubavi napokon cete imati priliku da rijesite probleme koji su do sada pratili vasu vezu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Pred vama je period u kojem cete ostvariti jedan veliki poslovni san. Desavanja koja su pred vama samo vam dobro donose i vi necete imati razloga za brigu. Na polju ljubavi sve se odvija onako kako ste se nadali da ce biti.

 

STRIJELAC

Pred vama je velika poslovna sreca koja ce vam napokon donijeti velike  novce. Vi cete imati razloga da proslavite jer pred vama su desavanja koja vam velike novce donose. Na polju ljubavi nece biti nekih posebnih promjena.

 

JARAC

Vi cete na poslovnom polju ostvariti mnogo dok cete se na polju ljubavi morati suociti sa problemima. Sreca vas prati kada je novac u pitanju ali na polju ljubavi se suocavate sa velikim nesuglasicama. Pred vama su desavanja koja ce se poigrati sa vasim emocijama.

 

VODOLIJA

Velika sreca je vama naklonjena jer ono sto ste imali u planu vi cete i ostvariti. Desavanja koja su pred vama samo vam dobro donose jer vi za probleme u vladavini jarca necete znati. Veliki ste sretnik kojem ce mnogo toga polaziti za rukom.

 

RIBA

Pred vama je velika sreca koja ce vam znaciti mnogo. Jedan veci novcani dobitak jer pred vama koji ce vam biti od velike koristi. Vi cete sa svim desavanjima moci biti zadovoljni jer pred vama je sreca koja ce vam doci u pravi cas.

 

Stranice: 1 2