Jedni se kaju, drugi raduju: Samo JEDNOM znaku ce da se okrene KOLO SRECE!

Jedni se kaju, drugi raduju: Samo JEDNOM znaku ce da se okrene KOLO SRECE!

14. prosinca 2023. 0 By Lala

VAGA

Od vase ljubavi zavise sve buduce ljubavi i desavanja. Zato pokazujte osecanja i nemojte da ih krijete od svih.Vreme je da se vasa sreca iskaze na najbolji nacin i da se jasno vidi sreca  na vasem licu.

 

SKORPIJA

Ne znate sta vas je snaslo i vreme je da razaberete emocije.Od vas se ceka da budete iskreni i da ih podelite na ona u koja ste sigurni. Kada to ucinite pokazite  da ste spremni da ih podrzite u svemu.

 

STRELAC

Zelite ici za onom koja vas voli, i koju volite vi. Tako ste naculi za njena osecanja, a u svoja ste sigurni. Ne vredi vam to nista ako ne predjete na dela i ne pokazete svoja osecanja, kako biste otkrili i osecanja druge strane.

 

JARAC

Nadate se jednom biku koji vam polako krade srce. Od vas se ceka da se polako okrenete  jednom bicu. Vasa je sreca tako  nezna, ali napreduje iz dana u dan. Vreme je da pridjete jedno drugom.

 

VODOLIJA

Imate mnogo srece da se sve desava po planu i da ste jos uvek vazni. Jos ste nekome prioritet i vreme je da se srede vase price. Radujte se sto je vasa rec jos uvek zapovest za mnoge, a posebno za jedno bice.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Ako ste mislili  da kolo srece nikada nece na vasu stranu, varate se! Pravi je cas da se  nadjete u smeru koji ce i vama  doneti pozitivne   promene.Kada se kolo okrene, poci cete prema jednom jarcu kako biste se uverili u njegova osecanja.

Stranice: 1 2