Rakovi razocarani,Ovnovi tuzni a kriju,Jarcevi zavedeni, pa povredjeni…

Rakovi razocarani,Ovnovi tuzni a kriju,Jarcevi zavedeni, pa povredjeni…

14. prosinca 2023. 0 By Lala

VAGA

Od vase ljubavi se moze ocekivati  da se kvari i popravlja, bas kao i vreme. Vasa ljubav je  zivotna situacija koja vas nosi i lomi, bas kao i zivotni dogadjaji. Zato nista nemojte  da preuvelicavate, ulepsavate, niti da grdite.

 

SKORPIJA

Imate zelju da vam se desi sansa pomirenja sa nekim.Mada vam srce gori zarom da se sto ostvari, vi to vesto krijete. Vreme je da se vasa sreca sledi i da licno preduzmete ono sto bi vas dovelo boljim desavanjima.

 

STRELAC

Odavno ste prizeljkivali   drustvo jedne osobe, ali niste zeleli  ozbiljnu vezu. Jednog ste jarca zeleli samo za avanturu, i cisto da biste se osecali mocno.  Hteli ste da vam svi zavide na njemu neko vreme, pa ste ga ostavili i posli dalje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Osecate se  povredjeno i boli vas i prohujala ljubav, ali i vreme izgubljeno. Prvo ste bili  zavedeni, misleci da se radi o pravoj ljubavi. Zavedeni prvo, da biste kasnije patili razocarani i povredjeni. Cak  ste bezali od osecaja da ste povredjeni.

 

VODOLIJA

Od vas se ceka da prihvatite sve  sto morate.  Vasa sadasnja situacija nije bas dobra i vreme je da se popravlja.  Vi ste suvise ponosni i odbijate da verujete da vas nece sreca i da ste opet sami i usamljeni.Ne bas lepa istina, ali to je istina!

 

RIBE

Cinite sve sto mozete i vreme je da  doprinesete svome partneru. Nemojte da budete neodgovorni i da bezite od stvarne situacije.Vreme je da budete razumni kao i uvek sto ste bili do sada.Zato gledajte  da cinite sve da bude bolje i da savladate prepreke.

Stranice: 1 2