Naredna godina donosi VELIKE PROMJENE!Evo koga ocekuju VELIKI NOVCI, kome slijedi VJENCANJE.

Naredna godina donosi VELIKE PROMJENE!Evo koga ocekuju VELIKI NOVCI, kome slijedi VJENCANJE.

15. prosinca 2023. 0 By Maja

 

STRIJELAC

POSAO

Vasa ocekivanja ce u narednoj godini konacno da se ispune. Poci ce vam za rukom da mnogo toga promjenite u svoju korist. Dolazi vam vrijeme velike srece i novcanog blagostanja. Pred vama su i neki teski trenuci sa kojima cete itekako znati da izacete na kraj.

Nova godina sa sobom donosi velike sanese koje necete propustiti.

LJUBAV

Voljena osoba je uvijek na vasoj strani. Pred vama je godina u  kojoj vas ocekuju veliki izazovi, ali sa voljenim bicem cete  uspjeti da savladate svaku prepreku.

Nista vam nece biti tesko, jer cete uspjeti da savladate sve prepreke koje su pred vama. Zajedno mozete sve postici.

Slobodnim strijelcima se tokom mjeseca marta smijesi velika sreca. Vrijeme je da srodna dusa pokuca na vasa vrata.

 

JARAC

POSAO

Vama ce u narednoj godini mnogo toga poci za rukom. Mada su pred vama i momenti u kojima vam nece sve lako pasti, vi cete uspjeti da se izborite sa svim preprekama koje su pred vama.

Pocetkom mjeseca juna doalzi do velikog preokreta u vasem zivotu, jer jedan novcani dobitak ce vam pomoci da mnogo toga promjenite na bolje.

LJUBAV

Vama je velika ljubavna sreca sudjena, jer u narednoj godini vas ce svi problemi da zaobidju. Sa voljenom osobom provodite sretne dane u kojima ce vas samo velika sreca pratiti. Nista nece moci da narusi vasu ljubavnu srecu.

Slobodni jarci ce jos na samom pocetku godine da upoznaju srodnu dusu. Dolazi vrijeme u kojem ce sva vasa ocekivanja biti ispunjena.

 

VODOLIJA

POSAO

U narednoj godini vama polazi za rukom da ostvarite nesto cemu ste se i prestali nadati. Vrijeme je za jedan novi , bolji pocetak koji ce vam donijeti velike novce.

Uspjeh je pred vama kakvom se niste mogli ni nadati. Naredna godina ce biti pracena uspjesima i velikim novcanim dobicima.

LJUBAV

Pred vama je godina u kojoj cete samo za ljubavnu srecu znati. Vi cete sa voljenom osobom da provodite dane u najvecoj sreci. Niko i nista tu srecu nece moci da narusi.

Slobodnim vodolijama se smijesi velika ljubavna sreca. Naredna godina u vas zivot donosi ljubav vaseg zivota.

 

RIBA

POSAO

Mada su pred vama veliki izazovi, vas novcana sreca u narednoj godini nece zaobici. Poci ce vam za rukom mnogo toga, pa cak i neke stvari kojima se nikada niste nadali.

Velika novcana sreca je pred vama, jer vama dolaze velike promjene koje ce vam mnogo pomoci da rijesite svoje financijske probleme.

LJUBAV

Pred vama je godina u kojoj cete sa voljenom osobom samo za veliku sercu znati. Godina puna ljubavi i srece je pred vama, ali vi ste se za tu ljubav iskreno borili. U narednoj godini samo vas velika sreca prati.

Slobodne ribe ce biti u velikoj dilemi, jer bivsa ljubav se u narednoj godini vraca u vas zivot.

 

 

 

 

 

Stranice: 1 2 3