Do pocetka zime je SEDAM DANA i vreme je da se JEDAN znak ZALJUBI!

Do pocetka zime je SEDAM DANA i vreme je da se JEDAN znak ZALJUBI!

15. prosinca 2023. 0 By Lala

VAGA

Odlazite za obavezama a da niste svesni  ni sta, ni koliko radite. Bice da sve radite onako mehanicki, a da ste duhom odsutni. Da li vam jedan lik odvlaci misli sto vas zanima ko je, ili ste se zaljubili u njega, bez obzira na sve?

 

SKORPIJA

Do pocetka zime je ostalo nepunih sedam dana, a vi osecate da vam je oko srca hladno. Ne brinite, uskoro ce vam oko sreca biti i toplo.A toplinu usred zime, donece vam jedan lik koji ce se zaljubiti u vas, kao i vi u njega sto cete.

 

STRELAC

Treba vam mir u dusi i vreme je da se okrenete  sebi. Gledajte da vas  neko usmeri ka tome i da vas ne remeti. Oni koji vam se  mesaju u zivot, trebaju biti udaljeni od vas. Samo par vama bliskih i jedno nezno lice koje nosite u srcu.

 

JARAC

Od vas se ceka da delujete  odlucno i da se ne menjate.  Pokazite stav i drzite ga se, budite obzirni i oprezni. Neko vas moze  lako uciniti naivnim  i spletkariti nesto oko vaseg imaena.Pazite se!

 

VODOLIJA

Jedna devica zeli vasu blizinu i vreme je da se sredite. Oboje osecate isto, ali niste ni svesni kako da pridjete jedno drugome. Od vas se ceka da ostanete uporni sledeci svoje srce. Ako ga bude sledila i lepa devica, eto nove ljubavi na pomolu.

 

RIBE

Vreme je da se zaljubite kao nikada. Uskoro cete biti u vezi a da niste ni pomislili da to moze tako brzo.Vreme je za nove korake, nove odluke i zelje koje cekaju da se usnere u vasim stazama. Uzivacete  u periodu pred vama.

Stranice: 1 2