Ovnovi u strahu od ljubavi,Vodolija se mora izvinuti,Bliznacima ili raskid ili pomirenje…

Ovnovi u strahu od ljubavi,Vodolija se mora izvinuti,Bliznacima ili raskid ili pomirenje…

15. prosinca 2023. 0 By Lala

 OVAN

Cuda se desavaju vrlo retko, i jedino ako verujemo u njih. Vi ste postali  vrlo osetljivi, pa ne verujete vise ni u  bilo sta. Nakon jedne izdaje, nemate volje da se nadate, ali cete uskoro moci.Nemojte se plasiti ljubavi.

 

BIK

Partneru je promaklo vase snebivanje i objasnjenje gde lutate mimo njega. Tacno kao da je osetio  nesto, ali vasom srecom, sumnju je odbacio.Pripazite ovih dana, da vam ne bi bilo lose tokom vikenda.

 

BLIZANCI

Delujete  pogubljeno bez partnera, ali ste ga stvarno naljutili.Ucinili ste nesto  da je ljut i da vas  drzi na odstojanju.Vreme je da se  mirite i da se zna cemu vodi sve ovo. Znate sta sledi, ako se ne pomirite.

 

RAK

Kako vam je, tako vam je bas zbog vaseg cutanja. Ako ste do sada i cutali, sada je vreme da podignete svoj glas. Lupite sakom od sto i konacno dajte do znanja partneru da vas mora uvazavati.U suprotnom, razmislicete sta dalje.

LAV

Ne znate kuda cete  i sta se zbiva sa vama. Osecate se tesno u svojoj kozi i vreme je da znate sta cete. Nista vise necete da prepustate slucaju, nego cete morati naci prioritete izmedju svojih  zelja.Sta vam je najbitnije, stavite na prvo mesto.

 

DEVICA

Jedan vas jarac stalno zadirkuje ali cete mu odoleti. Trudicete se bar da tako deluje, a u stvari ce vas zanimati. Vreme je da pokazete sta cete i kao jos malo kriti osecanja prema njemu.Zelite da budete sigurni u njegova osecanja.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2