Desavanja u sledecoj sedmici:Ovi znaci ce moci da kazu da ih je SRECA POGLEDALA!

Desavanja u sledecoj sedmici:Ovi znaci ce moci da kazu da ih je SRECA POGLEDALA!

16. prosinca 2023. 0 By Lala

VAGA

Vec ste na šola puta, odd srece do tuge, i pazite na kojoj cete strani ostati.Nije sve u zeljama, nesto je i u mogucnostima. Neki put se same nepovoljne okolnosti isprece na putu do srece.Samo oprezno!

 

SKORPIJA

Previse samouvereni sa jedne, a suvise nesigurni sa druge strane. Vi sami sebi mrsite konce i sami sebe terate u  pogresan pravac.Kao da sami sebi cinite na stetu, pa gledajte da razmrsite  konce koje ste sami zamrsili.

 

STRELAC

Ne vidite pravac, a rado biste da ga znate.Od vas se svi udaljuju, jer vase ponasanje ih ignorise, pa se sami sklanjaju. Mozda nikada niste culi- kad odu prijatelji moji- pa se ne pitate sta ce onda biti. Drugi vam nisu krivi ako vam ide lose!

JARAC

Odavno ste zasluzili srecu i ljubav, i sve najbolje. Posto, nikad nije kasno, za vasu srecu i vasu tugu, sada je red. Sledi vam ljubav jedne osobe, a to ce biti i vasa sudbina. Bice to kraj loseg i pocetak jednog lepog perioda.

 

VODOLIJA

Vasa prica o ljubavi krije i tuge  i radosti, i srecu i bol. Od vas se ocekuje da budete  spremni da idete u smeru koji vas vodi i vuce  ka sebi. Njega ce odredjivati samo jedna osoba, i to ona koja ce zacarati vase nezno srce.

 

RIBE

Kao d ste postali rob ljubavi, ponasate se tako lose i predano. Vase srce vas nosi i levo i desno i vreme je da se okrenete ka sebi. Sami sebi budite  sudija i ne dajte da vam drugi sude.Ono sto je za vas najbolje, najbolje  ce biti da cinite!

 

Stranice: 1 2