Ovi znaci ove ZIME prave FATALNU GRESKU koja ce ih kostati VELIKE SRECE!Mnogo ce se POKAJATI!

Ovi znaci ove ZIME prave FATALNU GRESKU koja ce ih kostati VELIKE SRECE!Mnogo ce se POKAJATI!

16. prosinca 2023. 0 By Maja

LAV

Ponosni kao sto i jeste cesto sebi dajete za pravo da cinite ono sto je vama po volji. Mada moramo naglasiti da niste zodijak koji bi tek tako prevario voljenu osobu, da bi se to desilo vi bi morali ludo da se zaljubite u nekoga drugog. Ali upravo to se desava ove zime. Vi cete upoznati jednu osobu koja ce vas oduseviti na prvi pogled.

Zaljubiti cete se kao nikad do sada, bar tako cete misliti i napravicete gresku koja ce vas kostati najiskrenije ljubavi koju ste u zivotu mogli imati.

Osoba u koju cete se vi zaljubiti ce se sa vasim emocijama samo igrati, ali dok to shvatite izgubili ste sve. Naravno da cete zeljeti da se vratite osobi koj uste prevarili jer to je neko koga iskreno volite. Ali od pomirenja nece biti nista. Sa svojim greskama vi cete unistiti ljubav koja je bila toliko iskrena da takvu u zivotu vise necete imati.

 

JARAC

Pravite greske ove zime koje ce i vama na kraju slomiti srce. Imate problema u vasoj vezi, i upravo ti problemi ce vas navesti da trazite utjehu u zagrljaju jedne druge osobe. Vi se necete zaljubiti u tu osobu, vama ce samo biti potrebna distanca od svih problema koji prate vasu vezu.

Umjesto da sa voljenom osobom trazite rijesenje za vase probleme, vi cete od istih pobjeci u nadi da cete pronaci bolju srecu.

Bolju srecu nikada necete pronaci, a to sto cete izgubiti osobu koja vas voli najvise na svijetu bice vam dovoljna kazna za vase postupke. Nece vam vas partnet to oprostiti ma koliko god vi molili za oprostaj to se nece desiti. Pred vama je velika tuga, ali za tu tugu cete biti samo vi odgovorni.

Stranice: 1 2