Izaberi sliku i saznaj da li cete PROSLOST STICI,i da li ces se VRATITI BIVSOJ LJUBAVI?!

Izaberi sliku i saznaj da li cete PROSLOST STICI,i da li ces se VRATITI BIVSOJ LJUBAVI?!

17. prosinca 2023. 0 By Maja

SLIKA BROJ 2

Ti zaista iskreno volis, ali ukoliko neko povrijedi tvoja osjecanja ti tu osobu zauvijek precrtas iz svog zivota. Znas da oprostis, ali ne i kada te neko prevari i tebi samo suze ostanu. Tako je bilo sa tvojom bivom ljubavi koja ti je donijela vise tuge nego srece, mada to neces uvijek priznati.

Ista ta osoba koja ti je donosila najvise tuge ce uskoro da te moli za pomirenje. Nikada te bivsa ljubav nije zaboravila, ali ovog puta pomirenja nece biti. Desavanja iz proslosti ti nece dozvoliti da napravis istu gresku i ti ces nastaviti dalje sa svojim zivotom, bez bivse ljubavi.

Zajednicka sreca vam prosto nije sudjena jer ti zasluzujes iskrenu srecu i iskrenu ljubav, a tvoj bivsi partner bi samo pravio iste greske. To ti nije u zivotu potrebno.

 

SLIKA BROJ 3

Ljubavna sreca je tebi uvijek znacila mnogo, ali nisi te srece uvijek imao u svom zivotu. Sa jednom osobom jesi, sa svojim bivsim partnerom ali sudbina je prosto razdvojila vase puteve.

Nije ti bilo lako, jer jos uvijek je ostalo mnogo ljubavi izmedju dva srca koja su se razisla, ali jedno drugo nikada niste preboljeli. Pred tobom je susret sa bivsom srecom i doci ce do pomirenja, jer jedno drugom ste prosto sudjeni.

Vama je sudjeno da svoj zivot provedete zajedno jer mada vas je sudbina razdvojila, ljubav ce vasa srca ponovo spojiti. Velika sreca je pre tobom.

Stranice: 1 2