Saznajte sta svakog zodijaka ocekuje OVE ZIME! Neko ce se OBOGATITI,a neko samo ZA TUGU ZNATI!

Saznajte sta svakog zodijaka ocekuje OVE ZIME! Neko ce se OBOGATITI,a neko samo ZA TUGU ZNATI!

18. prosinca 2023. 0 By Maja

VAGA

Pred vama je zima koja vam donosi veliku ljubavnu tugu. Dolazi do raskida sa voljenom osobom koji ce vam jako tesko pasti. Pred vama su desavanja koja ce sve da sruse jer vase nade i vasa ocekivanja nece biti ispunjeni.

 

SKORPIJA

Pred vama je zima u kojoj cete morati da se suocite sa istinom koja ce vam jako tesko pasti. Horoskop snjezne kraljice otkriva da cete morati da se suocite sa istinom da voljena osoba nema vise iskrena osjecanja prema vama.

 

STRIJELAC

Pred vama su desavanja koja ce vam veliku poslovnu ali i ljubavnu srecu donijeti. Sve ce vam polaziti za rukom jer ova zima vama samo dobro donosi.  Bicete sretni kao nikada do sada jer mnogi snovi ce da se ostvare.

 

JARAC

Ljubavna sreca vam okrece ledja jer vas partner donosi odluku koja ce vam slomiti srce. Dok cete na poslovnom polju samo za najvecu srecu znati na polju ljubavi dolazi do velikih promjena. Ova zima ce se poigrati sa vasim emocijama.

 

VODOLIJA

Pred vama su desavanja koja vam samo veliku srecu donose jer pred vama je kako poslovna tako i velika ljubavna sreca. Sve ce vam polaziti za rukom jer pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose. Veliki ste sretnik.

 

RIBA

Pred vama je poslovna sreca koja ce vam ove zime donijeti velike novce. Vi cete sa svim desavanjima koja su pred vama biti samo sretni jer pred vama je sreca kakvu niste mogli ni zamisliti.  Svi vasi snovi ce da se ostvare.

Stranice: 1 2