Kome sledi TOPLA ZIMA jer ce se neki ZALJUBITI…

Kome sledi TOPLA ZIMA jer ce se neki ZALJUBITI…

19. prosinca 2023. 0 By Lala

VAGA

Vreme je za novu ljubav, u novom godisnjem dobu. Zima vam donosi  vreme koje ce vam ici u korist. Shvaticete da cete biti  zaljubljeni u jednu  osobu, a i da ce ona da   prihvati vasa osecanja.

 

SKORPIJA

Vasa sreca ce  da se sredi  i da vam konacno krene uzvodnom linijom. Sve ce se poceti  odvijati na bolje i vreme je da  se radujete zbog toga. Srce ce vam kucati zarom dolazece srece.

 

STRELAC

Zima nije vase omiljeno godisnje doba, ali ova zima ce biti. Cak ce ovo za vas biti  jedna topla zima koju cete dugo  pamtiti. Ne samo po jednom, po osecanjima koja ce se roditi u vasem srcu. Bice ovo vasa topla zima , topla oko srca!

 

JARAC

Kuda se vode vase  emocije, bice vam vrlo poznato ovih dana. Odvesce  vas  ka jednoj osobi koja ce postati deo vaseg zivota. Bice to vas omiljeni lik, i vreme da se  i on useli u vase srce.Sledi ljubav koja ce vas nositi, i odneti daleko.

 

VODOLIJA

Bas kao da ste  spremni da se odbranite  od svoga srca, ali nemojte to ciniti! Nemojte  da gusite svoje srce i osecanje ljubavi u njemu.Vi ste  vec osetili ljubav koja vas  vodi napred i zasto to izbegavate? Od vas se ceka da postanete  darezljivi.

 

RIBE

Vi ste jako sretni, ali vasa ljubav ce se nekako  odrzati da ne oslabi. Znate  da je osecanje ljubavi  cesto promenljivo. Vasa  ce da budu stabilna i cvrsta i  ne smete ni pomisljati da bi moglo biti drugacije.Zato budite od reci i trudite se da se nista ne pokvari.

Stranice: 1 2