Pred ovim znacima je POMIRENJE sa OSOBOM kojoj su ZAUVIJEK zeljeli OKRENUTI LEDJA!Ali  SUDBINA im pruza DRUGU SANSU!

Pred ovim znacima je POMIRENJE sa OSOBOM kojoj su ZAUVIJEK zeljeli OKRENUTI LEDJA!Ali SUDBINA im pruza DRUGU SANSU!

19. prosinca 2023. 0 By Maja

VAGA

Vi niste zodijak koji vjeruje lako drugim ljudima. Potrebno je mnogo vremena dok vi steknete povjerenje u nekoga jer dovoljno puta ste ostali razocarani. Jedna osoba je postojala u vasem zivotu koju ste smatrali najvecim prijateljem, neko ko je bio kao vasa porodica.

Sve vase tajne je znala, ali i vi njene. To je bilo prijateljstvo kakvo se ne desava cesto, jer vise ste bili privrzeni toj osobi nego bilo kome drugom. Vase rame za plakanje, osoba koja je uvijek bila na vasoj strani, vise nije uz vas. Vi ste saznali nesto sto je bilo kljucno da se to prijateljstvo srusi.

To saznanje je unistilo vase povjerenje jer vi ste se osjecali izdato, vase tajne su izasle na vidjelo za koje je samo ta osoba znala. Vi preko izdaje nikada ne mozete preci, ali vama se uskoro pruza prilika da obnovite vase prijateljstvo i da sve krene iz pocetka.

Ta osoba ce vam pruziti ruku pomirenja, ali vi na to necete pristati. Previse ste ranjeni, i znate da nikada toj osobi vise ne biste mogli vjerovati.

Pred vama su desavanja koja ce vam tesko pasti, jer rado biste se pomirili, ali vase razocarenje je preveliko.Priliku koju cete dobiti necete iskoristiti jer preko izdaje ne mozete da predjete.

Stranice: 1 2