Narednih deset dana slede OBRTI na kakve niste racunali!

Narednih deset dana slede OBRTI na kakve niste racunali!

20. prosinca 2023. 0 By Lala

VAGA

Necete da se upustate u rizicne situacije, ali slede stvari na koje  niste racunali. Neko ce vam odjednom da postane velika prepreka. Isprecice se na putu ostvarenja vase ljubavi. Gledajte kako da savladate sve!

 

SKORPIJA

Niste svesni  sta vam se desava, ali cete malo kasnije da se saberete. Vase  srce mora da se okrene u smeru  ljubavi, i da se  zna sta cete  dalje. Ne znate kuda biste u svoj frci jer ste prebukirani.Sve vam se zrkalo u dusi i u glavi.

STRELAC

Mozda cete da imate  neke dileme ali morate se  resiti. Ako su emotivne prirode, morate se resiti po pitanju srca. Ako se radi o vasem radnom polju, morate zapeti da se  vase obaveze ne gomilaju.Ako ne zavrsite sve na vreme, kako cete se provesti za praznike?

 

JARAC

Konacno cete znati sta vam je ciniti u danima pred vama. Sve je do vas i vasih  namera, ali se mora napraviti i neki red. Vreme je da se  daleko bolje organizujete i tacno znate kako da obavljate sve na vreme.Uvek ste i bili savesni u svemu, bicete i sada.

 

VODOLIJA

Od vas se smera  da budete spremni  da se u svemu izjasnite.Ipak cete morati da budete i mnogo vredniji. Osim sto cete raditi danonocno da imate slobodne praznike, moracete i da istrpite neke komentare.Ipak slede bolje stvari  na kraju meseca.

 

RIBE

Vas osecaj da morate biti mnogo razumniji,  samo vas navodi da cete biti na ivici snage. Ako vi niste tolerantni u svemu, pitate se ko je onda.  Kao da slede neki veliki obrti u vasem zivotu, niste ni svesni kakvi.Morate se boriti i izboriti sa svim situacijama.

Stranice: 1 2