Jednom znaku ce uskoro da se ostvari najveca zelja,a drugi da dodje do cilja…

Jednom znaku ce uskoro da se ostvari najveca zelja,a drugi da dodje do cilja…

22. prosinca 2023. 0 By Lala

VAGA:

Idete u susret svojim  zeljama koje vas nose i vuku. Neko ste ko ne ume da odustane od onog sto naumi ali moramo da kazemo da je izvesno da ste osoba koja je istrajna u svojim zeljama i namerama. Najlepse stvari slede onda kada ih najmanje ocekujete.

SKORPIJA:

Jako je bitno da imate na umu da vas  neko voli. Ljubav  je ono sto vam daje snagu. Ali, ono  sto je jako vazno da kazemo jeste da   je ovog puta    iskreno i obostrano.  Osoba za koju sve cinite oseca isto prema vama. Napokon ste srecni.

 

STRELAC:

Ljubomora vase voljene osobe ce unistiti vas odnos. Vi iskreno volite  ali ona je neko ko je  pre vas bio jako povredjen.     No, ono sto moramo da kazemo jeste da je najvaznije od svega da pokusate da pricate sa partnerom. Iskreno i otvoreno.

 

JARAC:

Ono sto moramo da naglasimo jeste da su pred vama dani tokom kojih cete mnogo toga saznati. Naredna sedmica ce biti    vrlo lepa i moguce je da cete saznati ono sto niste ni sanjali. Vreme je da vam krene na bolje.

VODOLIJA:

Moramo da kazemo da su  pred vama dani iskrene ljubavi. Konacno cete shvatiti da ne treba da sumnjate u voljenu osobu. Njene emocije prema vama su prave i iskrene. To je ono sto morate da znate. Cuvajte to sto imate.

 

RIBE:

Smesi vam se  vrlo lep period. Naredna sedmica ce biti idealna za ljubav.

Konacno cete dobiti sansu da se uverite da postoji neko ko je prema vama iskren… Neko  ko  ume da vam pruzi sve sto ste oduvek zeleli i  hteli.

Stranice: 1 2