Slede brojna praznicna iznenadjenja:Susreti, avanture, svadje i raskidi…

Slede brojna praznicna iznenadjenja:Susreti, avanture, svadje i raskidi…

22. prosinca 2023. 0 By Lala

VAGA

Stalo vam je do nekoga i vreme je da budete skupa. Nadajte se da ce vase srce da bude svesno jacine osecanja koja slede. Vazno je da imate snage da se izborite sa takvom  jacinom emocija koje vas  cekaju. A ceka vas nesto prelepo.

 

SKORPIJA

Niste ni svesni  da vas cekaju prelepi praznuicnui dani. Mada ste tuzni i usamljeni, vreme je da se pocnete radovati. Ne verujete da ce vam se moci posreciti ali vas cekaju  prelepi dani. Vise necete biti sami, ni usamljeni.

 

STRELAC

Kako da se srede vase misli, ali ste stalno uznemireni. Morate da se saberete i znate sta vam je ciniti. Vreme je da razmrsite klupko koje ste sami  zamrsili i da pocnete da nalazite neki pocetak.Vreme je  da se okrenete  novim stvarima.

 

JARAC

Vasa volja ce biti  da se ne upustate u avanturu koja vas ceka. Zalud sve kada ce vase srce da se bori sa vasim razumom. Mozda je vreme da se malo  zamislite i da ne brzate.Budite razumni umesto sto ste detinjasti, i nerazumni.

 

VODOLIJA

Tek cete se osecati krivom, a niko vas nece teretiti.Mozda bi vam tako bilo lakse, da vas krive drugi. Zbog jedne osobe kojoj ste vi licno povladjivali, zazalicete vi. Krivicete sebe sto ste bili tako slabi na nju, pa cete sada da ispastate  greske koje ste vi pocinili.

 

RIBE

Bilo bi najbolje da mozete biti smireni i hladne glave.Od vas se ceka da  budete  razumni i da razumno i postupite u teskoj situaciji. Nije vreme za paniku, i vreme je da se srede neka razumnija resenja i nacine neki razumni koraci.Ucinite vi nesto!

Stranice: 1 2