Ribama odluke,Skorpija u svadji,Lav uskoro srecan…

Ribama odluke,Skorpija u svadji,Lav uskoro srecan…

23. prosinca 2023. 0 By Lala

VAGA

Suvise radite i nikako da skontate da vas neko prati.Stalno ste mu u vodokrugu i vreme je da se malo raspitate. Kad bolje pogledate, bice bolje da sami otkrijete licno, o cemu se radi. Red je da malo predahnete i pogledate oko sebe.

 

SKORPIJA

Vi ste posvadjani sa svima, i kao da ste srusili sve mostove za sobom. Povredjeni ste, razocarani i sami , i reseni da vise ne  date srce nikome.Vreme je za radost, jer ce vam se ljubav usunjati u srce brzo i iznenada.

STRELAC

Vasa prica je malo drugacija od  tudjih, a zelite da bude prelepa. Povredjeni ste od nekih, a da niste zasluzili.Vreme je da se vasa sreca ponovo vrati u vase srce i da vasa ljubav konacno zablista.Vreme je za srecu koja sledi.

 

JARAC

Vec ste  umorni od pravdanja i umorni vise da tugujete. Stalno imate osecaj da vas je snasla nepravda i vreme je ad  saznate sta je. Od vas se ceka da postanete neko mnogo hrabriji i da se zna  da niste pogresili nigde i da cete to i dokazati.

 

VODOLIJA

Imate razloga da se  ljutite na jednu vagu, jer vas nikako ne uzima za ozbiljno.Vreme je da se srede vase misli i da vas pravac kretanja ne ide dalje od nje.Mekog ste srca i znacete da joj oprostite. Mozda i ona uskoro uvidi sve greske.

 

RIBE

Stojite na ivici snage, ali cete doneti veliku odluku. Vreme je za nove stvari, i morate biti i odlucni i istrajni u odlukama. Od vas se ceka da nacinite rez, da prosloost ostavite proslosti. Vreme je da sadasnjost odvojite na drugu stranu.

Stranice: 1 2