Zanimljiv test licnosti:Izaberi pismo saznaces nesto o sebi…

Zanimljiv test licnosti:Izaberi pismo saznaces nesto o sebi…

23. prosinca 2023. 0 By Lala

 

AKO STE ODABRALI PISMO BROJ DVA:

Vi ste u principu dosta nesigurna osoba. Izuzetna, po svemu! Vrijedna ,postena,odana porodici i prijateljima. Pravi ste prijatelj kojega bi svi da imaju. Koliko ste pouzdani u svemu, toliko ste pozrtvovani za sve.

Pomoci cete i onima kojima morate. Ali i onima kojima ne trebate. Ono sto vam fali je samopouzdanje. To nemate!  Vas uvijek neko bodri. Neko vas savjetuje, uvodi u nesto sto bi vi uradili. Vi uvijek cinite ispravnu stvar. Samo to tako nesigurno, i sa dozom nekoga straha. Cega se vi bojite? Mozda prevelikog uspjeha, a vi ste previse skromni i zadovoljni? Ili se bojite neuspjeha, pa cete kriviti sebe? Vi ste takvi, pravicni ste u svakom trenutku. Sebe potcjenjujete, mada ne biste to smjeli. Ali niste dovoljno cvrsti.

Pismo vam donosi nagradu za ucesce u nekoj manifestaciji. Bicete pesrecni! To vam je falilo da ocvrsnete, dakle pohvala!

 

AKO STE IZABRALI PISMO BROJ TRI:

Vi ste od onih koji vjeruju da postoji vise sansi u zivotu.I za popravak, i za one koji pruzaju novu nadu u ostvarenje nase zelje. Kako ste vi velika dusa, hrabra i uporna! Imate snagu velikog i snaznog covjeka, a tako ste njezni poput malog ptica.Ne bojte se vi za sebe!

Neka se boje oni koji se hvale da su veliki i da se smiju na  vas racun. Vi ste jaci i vrijedniji od neki velikih i jakih. Oni imaju spoljasnju snagu na izgled. Vasa je mentalna snaga i jacina koju oni nikada nece imati.

A  pismo koje vam stize je ono sto se zove: Treca sreca! I vi cete tako imati sansu koju necete propustiti. Pozvani ste negdje da se dokazete u necemu.

Bicete vi veliki, mnogo visociji od njih. Ideja ce vam biti ostvarljiva, a tice se i poznastva sa nekim kojeg ste gledali na naslovnicama. Nije on ono za sto ga predstavljaju.

To je prizemna osoba, potice sa sela, i u krugu velikih se ne stidi svojih korjena. Kao neki.

Stranice: 1 2