LJUBAVNI HOROSKOP za PONEDELJAK,25.DECEMBAR: Jednom zodijaku se OSTVARUJE NAJVECA ZELJA!

LJUBAVNI HOROSKOP za PONEDELJAK,25.DECEMBAR: Jednom zodijaku se OSTVARUJE NAJVECA ZELJA!

24. prosinca 2023. 0 By Lala

VAGA

Sarmirate sve okolo redom, cineci da i sami budu ocarani. I mada bi vam vecina pala pred noge da izmoli vasu ljubav, vi ste neodlucni.Nemojte da lomite srca, danas pokazite  koga ste odabrali i ko  je vas osvojio.

 

SKORPIJA

Rado biste u susret jednom strelcu ali vas stalno izbegava. Zapitajte se da li to on pokusava da vas izbegne ilije to samo sto vas zacikava. Vreme je da danas otkrijete o cemu se tu radi.Vase je srce nezna struna, ali ga presretnite i pokazite da volite.

 

STRELAC

Videli ste da jedna skorpija ide za vama i da vas pratikao senka.Vreme je da otkrijete zasto bezite od nje i sto i sami sebi ne priznate da je volite.Bice ovo novi pocetak za vas dvoje a da se tonme niste nadali.

 

JARAC

Danas je vreme dajednoj devici pokazete svu ljubav svoga srca. Gajite je odavno ali vas  nece  prilika da se izjasnite.Olako mozete da prokocvkate sansu da volite i da  budete voljeni.Ovaj dan je sansa za vas dvoje.

 

VODOLIJA

Nista novo  na emotivnom polju, ali vase srce zeli da se nesto desava. Bolje da to bude i nesto beznacajno, nego nista. Vase obaveze stalno preovladavaju i odvlace vam misli. Ipk ce glavnma misao da postane jedna osoba  koju cete danas sresti.

 

RIBE

Vase emotivno polje je kao mrtvo more. Nakon jedne biolne veze i neuzvracene ljubavi, ostali ste predanui samo svome poslu. Trcite za obavezama, ispounjavate sve sto treba, i podrska ste prijateljima. Danas je dan da pocnete traziti licnu podrsku sebi, i ljubav zivota kao svoj oslonac.

Stranice: 1 2