VELIKE PROMJENE su pred ovim znacima!

VELIKE PROMJENE su pred ovim znacima!

24. prosinca 2023. 0 By Maja

LAV

Dragi lavovi,  do sada vas nije pratila posebna sreca, a kada je novac u pitanju skoro nikako. Kolik ogod se vi trudili, sve je bilo uzalud. Vama je sudjeno da budete sretni, ali ponekad i sami sebi znate da stanete na put prema sreci. Vama je jako bitno da se mnogo ne isticete, zasto, samo vi znate.

Mnogo ste skromni i ne zelite da neko pomisli da ste pohlepni ili odvazni. Samim tim svoju srecu blokurate, i pruzate priliku nekome drugom da je iskoristi za sebe. Pred vama je ipak period u kojem cete vi pronaci svoju srecu, zapravo ona ce pronaci vas. Pred vama su veliki novcani dobitci, koji ce vam vratiti samopouzdanje koje vam je preko potrebno.

Vi morate da se vise potrudite za svoju srecu. I kada novcani dobitak stigne, ne stavljajte sebe na drugo mjesto. Ako treba, neka drugi misle da ste odvazni, jer to je vasa srec a nje njihova. Vi se morate boriti da budete na prvom mjestu, jer samo tamo i pripadate. Lav nije rodjen da prepusta srecu drugima.

Da pomogne da, uvijek ali nikada da zaboravlja na sebe. Pred vama je sreca kakvu do sada niste dozivjeli. Novac koji cete dobiti otvorit ce vam vrata za nove uspijehe i za nove poslovne poduhvate. Ako budete vise vjerovali u sebe, vi cete uskor biti iznad svih. Vama je sudjeno da budete lider, nikako da sebe stavljate u nezahvalnu poziciju. Vjerujte u sebe i vi se od srece necete moci spasiti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2