Za tri dana KARMA DOLAZI po svoje! Kojim  znacima?

Za tri dana KARMA DOLAZI po svoje! Kojim znacima?

24. prosinca 2023. 0 By Lala

VAGA

Sve cete se moci dogovoriti sa partnerom, ali tacna osecanja necete znati.Nikako da jasno znate sta vam je ciniti.  Moracete dobro da razmislite u kojem pravcu vodi vasa veza.

 

SKORPIJA

Vec ste se nasli u dvoboju sa jednom osobom i skoro da ste se posvadjali. Mada ste mnogo ljuti, nikako da ostanete na distanci.  Jasno vam je da morate biti cvrsti u stavovima, a ne sad se svadjati, a sad miriti.

 

STRELAC

Nadate se lepim danima ali cete se  prosto iznenaditi. Osvajali ste i lomili mnoga srca, a sada osecate da se vi zaljubljujete. Nece vam biti uzvraceno da vidite kako dusa boli. To karma vraca dug, vraca vam se milo za drago.

 

JARAC

Od vas se ceka da budete mnogo odlucniji po pitanju svega. Vredni ste i radni, ali zalud, kad niste bas srecni. Imate osecaj da ste  nesrecni i da nikako niste spremni  da se suocite sa  tugom. Glavu gore, svece biti bolje, jos malo pa ce biti drugacije.

 

VODOLIJA

Ne znate sta vas ceka i sta je ono sto biste voleli da bude. Stalno ste neodlucni i nsigurni u ono sto biste hteli. Vasa osecanja vam se menjaju iz dana u dan, bas kao i vase raspolozenje. Vreme je  da se malo stabilizujete.Ne samo po pitanju osecanja i raspolozenja, vec i zelja!

RIBE

Vasa ljubav ce doci  do izrazaja  u narednim danima i to ce biti ocigledno. Od vas se ceka da pokazete da ste verni svojim osecanjima koje cete poceti da gajite. Radice se o jednom jarcu koji ce vas prosto ocarati. Kako god se budete odupirali, necete moci da mu odolite.

Stranice: 1 2