BOZICNO DRVCE: Izaberi NAJLEPSE i  saznaj KOJI DAR SUDBINE ces dobiti  do KRAJA GODINE!

BOZICNO DRVCE: Izaberi NAJLEPSE i saznaj KOJI DAR SUDBINE ces dobiti do KRAJA GODINE!

25. prosinca 2023. 0 By Lala

BOZICNO DRVCE BROJ TRI:

Osobe koje su odabrale vrata broj tri su osobe dosta tihe i skromn e po prirodi i vrlo njezne duse. One su dobre saputnice u svemu. Ako ste u emotivnoj vezi sa osobom koja je napravila ovakav izbor znajte da ste izabrali pravu. Dobar drug i saputnik,pozrtvovana i savjesna.

Ovakve osobe su uglavnom rakovi u horoskopu pa neka vas ne cudi sto su zanesenjaci i romanticari. Do kraja godine na emotivnom planu rijesice sve nesuglasice i nesporazume. Presjece sve sto ne valja i ostaviti cist teren za sebe i svog partnera.

Ako ste u poslovnoj vezi sa ovim osobama ne brinite zbog buducnosti. Znajte da je zagarantovana. Pouzdanost im je jaca strana a odgovornost jos jaca. Ako nekad zapne sa ovakvom osobom ne bojte se ali budite uz nju. Njoj samo treba zastita a oslonac je samoj sebi a i partneru. Blago onom ko je sa ovim osobama u vezi bilo poslovnoj ili emotivnoj.

Ona zna sta hoce a to je uspjeh do kraja godine na poslovnom planu. Imace ga jer joj stoji ogroman uspjeh. Svjesna je da duguje saradnicima jer su kao tim lojalni jedni drugima. To ja put do uspjeha. Ali ni uspjeh u ljubavi ne izostaje.Sposobni to mogu, hoce i znaju.

Blago onome ko se udruzi sa njima.I mace i zaradu i prijatelja. Ma kuda posli tacno znaju gdje ce stici ali ne sa svakim. ONI BIRAJU JER SU NA POTEZU I NIKADA NE GRIJESE.

 

Stranice: 1 2