Ovi znaci ce se POMIRITI sa BIVSIM PARTNEROM, jer njihova LJUBAV NEMA GRANICE !

Ovi znaci ce se POMIRITI sa BIVSIM PARTNEROM, jer njihova LJUBAV NEMA GRANICE !

25. prosinca 2023. 0 By Maja

VAGA

Za ljubav zivite, uvijek ste to cinili jer vi ste zodijak koji nikada ne prestaje da se nada svojoj ljubavnoj sreci. Jako vam je bitno da pored sebe imate svoju srodnu dusum svoju veliku ljubav kojoj mozete slijepo vjerovati. Takvu ljubav ste jednom imali, ali sreca vam nije bila mnogo naklonjena.

Vas raskid vam je slomio srce, jer u tu ljubav ste slijepo vjerovali. Krenuli ste dalje, ali nikada svoju bivsu srecu niste uspjeli preboljeti. Uvijek vam je bila u mislima jer to je bila vasa velika ljubav koja vam je znacila sve. Sudbina je vase puteve razdvojila ali vi ste se potajno uvijek nadali da ce vas velika sreca pogledati i da cete se ponovo pomiriti.

Pred vama i jeste pomirenje sa osobom koja vama znaci sve  u zivotu . Sa bivsom ljubavi vi cete se pomiriti i niko sretniji od vas nece biti . Ta sreca ce vam znaciti mnogo jer tu osobu prosto niste prestali da volite.

Pomirenje sa bivsom srecom sve ce u vasem  zivotu da promjeni na bolje jer napokon cete ponovo biti samo sretni.

Nova, stara ljubav ce ovaj put ciniti sve za vasu srecu jer koliko god vi volite, toliko ste i sami voljeni. Zajednicka sreca vam je prosto sudjena i niko sretniji od vas nece biti. Velika desavanja su pred vama koja ce vam samo veliku srecu donijeti. Vrijeme je za pomirenje sa velikom ljubavi.

Stranice: 1 2