Izaberi novogodisnju PAHULJU i saznaj u cemu ces biti prevaren i od koga?!

Izaberi novogodisnju PAHULJU i saznaj u cemu ces biti prevaren i od koga?!

26. prosinca 2023. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI PAHULJU BROJ 2

Vi koji ste izabrali novogodIsnju pahulju pod rednim brojem dva, jasno da smerate nesto novo. Vi ocekujete novu sansu, i sto bi se reklo, novu srecu. Vase namere su jasne, konkretne i  stabilne. Necete se moci skrasiti i znati sta biste pre, a dani koji slede samo kucaju na vasa vrata.

Imate osecaj da ce biti tesko da doprete do necijeg srca.Ono sto ste imali sa nekim, za vas je bila i ostala ljubav.Necete drugoga i ne zelite nikog vise voleti, jer njega volite zakleto. Vreme je da dodje do vaseg pomirenja i da se od skora opet pocnete zabavljati.

Vreme pred vama ce biti pravi cas da krenete sa mesta gde ste stali. I da vasa ljubav ozivi i da se izdignete iz pepela u koji ste zapali.

AKO STE IZABRALI PAHULJU BROJ 3

Vi koji ste izabrali pahulju pod rednim brojem tri, bicete neprijatno iznenadjeni. U vezi ste sa nekim  ko vas je sreo, zaljubio se u vas. I kome ste dali svoje nezno srce i ne pitajuci da li ce vam ljubav biti uzvracena.

Veza je startovala dobro, ali je presla u naviku. Ne sa vase, no sa partnerove strane. Vreme je da budete odlucni i da znate da ste spremni da se suocite sa istinom.Otkricete da vas vara i da ste bili samo broj.  Da je sve bila samo avantura, ma kako se vi nadali da ce da preraste  u nesto veliko. I da cete cekati praznike i novogodisnje pahulje sa rukom u ruci.Prevarili ste se!

Stranice: 1 2