Jarac, rak i riba broje dane do praznika, a nece se bas radovati…

Jarac, rak i riba broje dane do praznika, a nece se bas radovati…

26. prosinca 2023. 0 By Lala

VAGA

Budite mnogo sigurniji u danima koji slede. Ako zelite  preokret, cinite da ga bude, pa se nadajte boljem.Praznicni dani ce  vas okrenuti na bolje i vreme je da im se radujete. Ne cekajte ih sa tugom!

 

SKORPIJA

Nadate se u sebi danima koji slede i dogadjaju  kakav zelite. Od vas se ceka da  budete strpljivi i da se vase srce sredi. Usaglasite svoje srce sa zeljom i mogucnostima koje su pred vama. Budite svesni  sta cete i sta zelite.

 

STRELAC

Pratite svoje osecaje i ono cime vam kuca srce. Vreme je da ste svesni sta vas ceka  i sta je ono sto moze da vam se desi. U narednim danima morate znati sta  je ono sto vas vuce napred i sto vas vraca nazad.Sledite srce i ne bojte se!

 

JARAC

Brojite dane do praznika i  iskreno razmisljate  sta cete da ucinite.Sto se vas licno tice ne radujete se  bas. Nesto vam se izdesavalo sto vas je nateralo da nista ne planirate. Mozda nesto tako spontano  i neocekivano  i bude  obradovalo vase srce.

 

VODOLIJA

Nemate osecaj da se popravlja vasa situacija i da se  osecate bolje. Mozda cete u praznicnim danima imati neobican susret. U momentu cete osetiti da ste srodna dusa sa osobom koja vam se nadje ispred vas.

 

RIBE

Nikako da se okrenete  danima koji ce doci i da ih cekate sa radoscu novog dana. Praznici samo sto nisu tu, a vase srce oseca tugu.Gledajte to sa vedrije strane tako sto ce otici sve lose sto je bilo.I nadajte se boljim stvarima koje ce doci.I jos nekome!

Stranice: 1 2