Kome ce naredni  dani poceti prelepo,a kome sa suzama u ocima i zasto?!

Kome ce naredni dani poceti prelepo,a kome sa suzama u ocima i zasto?!

26. prosinca 2023. 0 By Lala

VAGA

Zamerate jednoj osobi koja vas voli i koja cini sve za vas. Jednostavno vise nemate snage ad razmatrate cinjenice i osecaje.Vasa nesigurnost vas baca u dileme koje niko osim vas ne moze resiti.Pokazite da ste  spremni da se suocite sa sobom.

 

SKORPIJA

Praznici su skoro i bili ste viljni da pravite plan za izlazak i provod. Vase srce se odjednom rastuzilo, i mada praznici stizu, vi se necete radovati. Zasto sebi jos visde otezavate kada nista ne mozete  popraviti?

 

STRELAC

Susret koji sledi ucinice od vas srecnu osobu. Mozda cak i najsrecniju od  svih, jer cete se uveriti u to. Bice to vrlo lep susret koji ce vas povesti ka novoj ljubavi, i sreci koju ste odavno sanjali.

 

JARAC

U danima koji slede, ucinite preokret! Umesto tuzni, usamljeni i omalovazavani, budite srecni, u drustvu mnogih i priznati kao neko mocan. Bice ovo dani koji ce vas izbaciti na povrsinu, i sebe cete izdici  iz pepela u kojem ste bili. Zaljubicete se i napredovati u poslu!

 

VODOLIJA

Praznicne dane koji slede  cekate sa tugom koja vas gusi i sa suzama u ocima.Od vas se oprostila vasa sreca i sve vam je otislo u propast.Sa jednom  osobom sve je otislo iz vaseg zivota. Ne ocajavajte jer vas ceka nesto lepo.

 

RIBE

Nista se ne ocekuje  da bude na bolje, ali cete imati  snage za novi pocetak. Od vas se ceka da postanete neko spreman za novi pocetak.Pred vama je osecaj da cete poceti da zivite, i kao da ste tek rodjeni.

Stranice: 1 2