Saznajte sta treba da POKLONITE svakom znaku zodijaka-Ovan zeli ljubav,Bik da mu ostvarite OVU zelju…

Saznajte sta treba da POKLONITE svakom znaku zodijaka-Ovan zeli ljubav,Bik da mu ostvarite OVU zelju…

26. prosinca 2023. 0 By Maja

VAGA

Potrebno vam je malo ljubavne, malo novcane srce. Savrsen poklon za vas bi bio kada bi se neki problemi na poslovnom polju rijesili, ali i na polju ljubavi vama je sreca potrebna.  Savrsen poklon za vas je kombinacija novcane i ljubavne srece.

 

SKORPIJA

Najljepsi poklon za vas su rijeci hvale, rijeci koje bi nahranile vas ego. Necete to nikome reci ali vi volite kada vas ljudi hvale i uzdizu jer to vam daje samopovjerenje kojeg inace nemate mnogo. Rijeci pohvale psoebno kada je vas posao u pitanju zelite da cujete jer to hrani vasu dusu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRIJELAC

Ne zelite mnogo jer dovoljno ste sami postigli, ali savrsen poklon za vas bi bio ljubavna sreca jer nje vam sve vise fali u zivotu. Potrebna vam je ljubav, ali i sami previse birate tako da neko ko vas vrlo dobro poznaje moze samo da vas razumije, jer vi ne govorite mnogo.

 

JARAC

Potrebna vam je sretna i harmonicna veza koja bi donijela srecu u vas zivot. Na polju ljubavi vam nije islo onako kako ste ocekivali, ali ljubavnoj sreci se nadate sa kojom cete u miru i harmoniju  provoditi svoje dane. Vi cete se joj naci u velikom cudu jer pred vama su desavanja koja ce vam mnogo znaciti.

 

VODOLIJA

Za vodoliju je najljepsi poklon kada je udaljena od laznih osoba koje bi zarad svojih licnih interesa presli preko svega. Njoj su potrebne osobe koje su iskene i koje nisu kvarne. Pokvarene i dvolicne osobe u njenom zivotu nemaju sta da traze, samim tim ona je sretna kada je okruzena osobama za koje zna da im je dusa cista.

 

RIBA

Ljubav je i vama potrebna jer bez ljubavi vi ne zelite da budete. Najljepsi poklon je za vas sreca u ljubavi ali i sreca sa vasom porodicom za koju cinite sve. Na kraju kada pogledamo vecini znakova je potrebna ljubav i po neka lijepa rijec, a zar to u danasnje vrijeme nije najbolji poklon.

 

Stranice: 1 2