Pred ovim znacima je velika tuga!Zima ce da napravi VELIKI PREOKRET sa nihovom LJUBAVNOM SRECOM!

Pred ovim znacima je velika tuga!Zima ce da napravi VELIKI PREOKRET sa nihovom LJUBAVNOM SRECOM!

27. prosinca 2023. 0 By Maja

Ove zima mnogo toga ce se promjeniti na polju ljubavi za ova zva zodijaka. Njima ljubavna sreca okrece ledja jer dolazi do raskida sa osobom u koju su se kleli. Stize period tuge sa kojim ce samo tesko moci izaci na kraj.

BLIZANCI

Vi ste zodijak koji je za svoju ljubavnu srecu sve cinio.Mnogo je toga sto ste za volejnu osobu cinili kao niko drugi, ali tu iskrenu ljubav kao da niste uvijek dobivali zauzvrat. Imali ste osjecaj da vi u svojoj vezi dajete vise nego inace, ali to vam nije smetalo. Mnogo volite svog partnera jer vi  ste osoba koja kada zavoli voli cijelim srce i cijelom dusom. Iza vas su mnoga desavanja koja su vam donijela probleme, ali vi se svoje ljubavne srece nikada niste odrekli.

Jako vam je bitno da pokusate da sve bude onako kako ste to zamislili, jer vi ste zodijak koji zeli srecu, uprkos svim problemima koji vas ponekad prate.

Ali ove zime ce doci do promjena koje ce vam slomiti srce i nista vise nece biti kao prije. Pred vama su velike promjene jer voljena osoba ce tokom zime donijeti odluku da se razidjete. Vi cete biti slomljenog srca jer pred vama su desavanja sa kakvim nikad niste mogli racunati.

Vi necete biti sretni i zadovoljni sa svim desavanjima koja su pred vama jer vi cete morati da se pomirite sa velikom tugom.

Nece vam biti lako jer pred vama je velika bol koja ce vam slomiti srce na hiljadu komada. Mnogo volite svog parntera ali on ce vas raniti kao nikad do sada. Zima donoi velike promjene u vas zivot i lako vam sigurno nece biti. Ali jak ste zodijak koji ce znati kako da se suoci sa tugom jer vi ste neko ko se i poslije najtezih desavanja uspijet izboriti za svoju srecu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2