Evo koji ce znaci u januaru imati najvise srece-jedan ce znak dobiti sve sto pozeli…

Evo koji ce znaci u januaru imati najvise srece-jedan ce znak dobiti sve sto pozeli…

28. prosinca 2023. 0 By Lala

OVAN

Morate slediti osecanja i ici putem svoga srca. Do sada vam je islo naopako i sve ste imali neke prepreke. Sada je vreme da se sredite i da vas srce  vodi. Tamo gde morate savladati prepreke, pokazite snagu i odlucnost da istrajete.

 

BIK

Niste svesni da morate da se izborite sa oniom sto sledi. Do sada ste bili jako  neodgovorni i slabi, ali i isto tako nezainteresovani. Sada cete morati da pokazete da ste mnogo  odlucniji, spremniji i zreliji da svoj zivot uzmete u svoje ruke.

 

BLIZANCI

Vasi osecaji su ohladnjeli i ne vidite  dalje od sebe. Partner  ne pokazuje nicim da vas voli, a vase srce cezne za time. Vasa srca ili su luda pa igraju igru inata i cute. Ili si tako razlicita da beze jedno od drugoga.

 

RAK

Zaljubljeni ste  u nekoga i nikako ne znate kako mu to i pokazati. Vi ne volite recima vec srcem, a njemu se cini da ga ne volite. Moracete naci nacim kako da mu pokazete da ga volite. Objasnite da ste samo suzdrzani zato sto ste stidljivi.

 

LAV

Niko vas ne vili kako biste to voleli. Mozda ste ljubav suvise idealizovali u svemu. Sada trazite izmisljeni lik, i lik iz ljubavnog romana.Ovo je stvaran ziviot, vreme je da se spustite na zemlju i pocnete da zivite  kako treba.

 

DEVICA

Vreme je da shvatite  da ste do sada glumili voljenu osobu, i da ste velicali laznu ljubav.Niti ste srecni, niti ste voljeni, a ponasate se kao da jeste. Vreme je da se spustite na zemlju u da prihvatite cinjenice kakve jesu.

Nastavak na sledecoj strani..

Stranice: 1 2