Evo kakva ce vam biti PRVA SEDMICA u Novoj godini-prognoza za sve znakove!

Evo kakva ce vam biti PRVA SEDMICA u Novoj godini-prognoza za sve znakove!

30. prosinca 2023. 0 By Lala

OVAN

Mislite da vam je zagarantovan mir, ali cete imati male nedoumice. Nesvesno cete upasti u dileme koje ce vas muciti. Vreme je da ovih dana shvatite da su to dileme srca.I da su vezane za jedno bice.

 

BIK

Necete znati sta vam je ali cete se moci da ogranicite na odredjene stvari.Sve svoje nervoze i nemirte, vezacete za jedno bice.  Vreme je ad se zapitate ko to u vama budi takvu i toliku nervozu, i zasto?

 

BLIZANCI

Osecate se kao da ste ravnodusni na sve i da vas nista  ne dodiruje. Od vas se ceka da pokusate da pokazetze bar deo onog sto krijete. Da ste ravodusni, niste, ali zelite da jos malo  nekoga zacikavate.

 

RAK

Boli vas neuspeh novogodisnje noci i vreme je da se  pomirite sa njime.Ostali ste uskraceni za jedno pomirenje kojem ste se silno nadali. Vase misli ce  da i daljhe budu okrenute jednoj osobi kojoj se nadate.

 

LAV

Ako ste mislili da nije vreme, konacno cete staviti tacku. Ne da vam se da se posvetite necemu sto  zelite.Vasa ocekivanja ce se moci da  baziraju na jednom lavu i dalje necete ni pokusavati.Vreme je da i njemu date do znanja, ili on, ili niko  drugi!

 

DEVICA

Nadate se povoljnim okolnostima, ali vam nece bas ici na ruku. Od vas se ceka da postanete jaci i da se ne kolebate. Vase srce ce kucati zarom da ostvarite nesto do cega vam je jako stalo.Vreme je da nekome iznesete svoj plan.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2