Pred ovim je RAZOCARENJE koje nece moci PREBOLJETI!SANSE su VELIKE da ce svoj  ZIVOT provesti U SAMOCI!

Pred ovim je RAZOCARENJE koje nece moci PREBOLJETI!SANSE su VELIKE da ce svoj ZIVOT provesti U SAMOCI!

30. prosinca 2023. 0 By Admin

Pred ovim zodijacima je veliko razocarenje koje ce im jako tesko pasti. Mnogo toga ce se desavati sto ce im slomiti srce jer voljena osoba pravi jedan potez koji sve mijenja.

BIK

Vi ste zodijak koji je uvijek pokusavao da bude sretan u ljubavi, jer vi za ljubav zivite  i to ne zelite da promjenite. Vama je jako bitno da sa voljenom osobom imate mirnu i harmonicnu vezu u kojoj ne vladaju nesuglasice. Vi niste zodijak koji je rodjen za nesuglasice, vi ste neko ko zeli da uziva u svom miru kao malo ko drugi. Vama je jako bitno da u voljenu osobu imate veliko povjerenje jer drugacije vi ne biste mogli funkcionisati.

Vama je jako bitno da imate svoj mir sa voljenim bicem jer vi ste neko ko je uvijek pokusavao da samo uziva u ljubavnoj sreci.

Vi mnogo volite svog partnera i mislite da ste pronasli savrsenu osobu za cijeli zivot. Ali nazalost to ce se ispostaviti kao velika prevara. Istina je da vas vas partner voli, ali ove zime dolazi do promjena koje ce vam slomiti srce.

Ova zima donosi veliku prevaru od strane vase voljene osobe. Pred vama su desavanja u koja ni sami necete moci vjerovati jer tako nesto od voljene osobe nikad niste mogli ocekivati. Vasa najveca ljubav ove zime okrece vam ledja i odlazi u zagrljaj sa drugom osobom. Pred vama su desavanja koja ce vam jako tesko pasti i koja  ce vam samo veliku tugu donijeti.

Vi ste za svoju voljenu osobu cinili sve, i samim tim vasa tuga ce biti jos veca.

Pred vama su desavanja koja ce vam jako tesko pasti jer pred vama je razocarenje koje ce sve promjeniti i nista vise nece biti isto. Vi ste hrabar zodijak koji zna da se suoci i sa najvecim problemima jer pred vama ce biti teski dani, ali vi necete ostati sami jer vas ljubavna sreca ocekuje kada se najmanje budete nadali. Vama samoca nije sudjena.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2