Pred ovim znacima je POMIRENJE sa BIVSOM LJUBAVI!STARA LJUBAV zaborava nema jer LJUBAV je previse JAKA!

Pred ovim znacima je POMIRENJE sa BIVSOM LJUBAVI!STARA LJUBAV zaborava nema jer LJUBAV je previse JAKA!

30. prosinca 2023. 0 By Admin

Ovi zodijaci ce da se u narednom periodu pomire sa svojim bivsim partnerom. Njihova ljubav se nikad nije ugasila mada su cinili sve kako bi zaboravili bivsu srecu.

Vrijeme je za velike promjene jer pred njima je sreca kakvoj su se potajno nadali.

BIK

Vi ste zodijak koji voli jednom pa za cijeli zivot. Vasa ljubav je posebna jer vi ste uvijek cinili sve za osobu koju volite. Ljubav je ta koja vam daje snagu i koja nikad ne odlazi iz vaseg zivota. Ali vi patite, a to nikome ne priznajete. Jos uvijek mnogo volite svog bivseg partnera jer vi ste neko ko prosto ne moze da zaboravi. Vama je jako bitno da niko ne sazna  koliko volite bivsu ljubav, jer pred drugim ljudima to ne priznajete.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Krenuli ste dalje sa svojim zivotom i nikad niste ni pomislili da necete moci zaboraviti bivsu ljubav.

To je bila ljubav u koju ste imali velike nade, ali nazalost sudbina je imala svoje planove. Previse problema i nesuglasica su doprinjele velikom raskidu od kojeg do danas niste uspjeli da se oporavite. Imali ste vi veze poslije tog raskida, ali to nije bilo to sto ste vi zeljeli. Vi ste uvijek zeljeli samo svoju bivsu ljubav koju ste pokusavali da zaboravite, ali niste uspjeli.

U narednom periodu sudbina ponovo spaja ono sto je razdvojila.

Vi cete sresti svoju bivsu srecu i nista vise nece biti kao prije. Oboje cete shvatiti da niste prestali da se volite, bez obzira koliko vremena je proslo. Pred vama je pomirenje kojem ste se potajno nadali, ali ovaj put cete biti odlucni da cete se za tu ljubav boriti.

Pred vama je velika sreca koja ce vam znaciti mnogo jer ne mozete da volite nikoga drugog i preko toga ne mozete da predjete.

Ljubav vasa je jaca od svakog raskida i vremena jer vi prosto pripadate jedno drugom.  Bicete sretni kao nikad do sada jer u vas zivot se vraca osoba koju volite najvise na svijetu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2