DEDA MRAZ ce ti ISPUNITI ZELJU:POZELI NESTO svim SRCEM,i izaberi NAJSLADJEG DEDICU!

DEDA MRAZ ce ti ISPUNITI ZELJU:POZELI NESTO svim SRCEM,i izaberi NAJSLADJEG DEDICU!

31. prosinca 2023. 0 By Maja

DEDA MRAZ BROJ 1

Ti si osoba koja nikada nieje imala posebno velike zelje. Skroman si u dusi i nikada nisi previse zahtijevao. Osoba si koja zeli srecu u svom zivotu, ali i osoba koja se za tu srecu zna izboriti. Nikada ne ocekujes da drugi ispune tvoje zelje, za sve sto imas sam si se potrudio.

Ali, naravno da i ti imas jednu zelju koju sebi ne mozes ostvariti, bez obzira koliko se ti trudio. Jedna zelja je uvijek bila dio tvog zivota, i tu zelju koju si zamislio deda mraz kojeg si izabrao ce da ti uspuni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Nisi osoba koja posebno vjeruje u cuda, al ijedno lijepo cudo ce da se desi, i tvoja zelja ce postati stvarnost. Pred tobom je velika sreca koju si zasluzio, ali kojoj se na ovaj nacim nisi mogao nadati.

Deda Mraz ti donosi veliku radost u zivot i ispunjava tvoju najvecu zelju. Mozda je vrijeme da pocnes vjerovati u cuda, jer jedno ce za tebe sigurno da se desi.

 

DEDA MRAZ BROJ 2

Mnogo si ove godine liseg prosao, ali osoba si koja nikada niej prestala da se bori za svoju srecu. Ti si neko ko se mnogo trudi da postigne nesto bolje u svom zivotu.Mada ti novac pravi velike probleme, ti ne odustajes da se izboris za svoju srecu.

Jako ti je bitno da postignes sto si naumio, i ne dozvoljavas da bilo ko drugi upravlja tvojim zivotom. Osoba si koja je uprkos svim zivotnim olujama koje su je zadesile odlucila da bude sretna. Ostvarenje jedne tvoje najvece zelje bi ti moglo mnogo pomoci.

Zamislio si zelju i Deda Mraz kojeg si izabrao ce tebi ztu zelju da ispuni. Niko sretniji od tebe nece biti, jer sa ostvarenjem tvoje zelje tvoj zivot se mijenja iz korijena. Velika sreca tebe ocekuje, jer uskoro ces vidjeti kako je lijepo kada zelje  postanu stvarnost. Velika sreca tebe ocekuje u kojoj ces ti iskreno uzivati. Promjene dolaze u tvoj zivot, ali ono sto je najbitnije je da ce te promjene samo srecu donijeti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2