Dok ovan uziva, Vaga se kaje, a evo kog znaka cekaju suze!

Dok ovan uziva, Vaga se kaje, a evo kog znaka cekaju suze!

31. prosinca 2023. 0 By Lala

OVAN

Zvezde garantuju da cete uzivati u ovom periodu.Vasa ljubav  je postala lepa prica i vi cete biti  jako zadovoljni. Ucinite sve sto vas zanima  i ono sto ste zeleli, a niste do sada sebe priustili. I budite i dalje tako dobri.

 

BIK

Od vas se ceka da postanete mnogo zreliji i odgovorniji.Zvezde vam nece biti naklonjene po pitanju tolerancije.Mnogo ste do sada trosili, a sada je red da dodjete u jednu bolju situaciju.Da radite i da mislite o sutra, a ne samo da imate danas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Necete moci da se radujete ako budete u besparici, a astro vam za to ne garantuje.Do sada ste znali sta cete, ali ste se nekako snalazili.  Uglavnom ste bili  mnogo  sebicni i vodili ste racuna samo o sebi. Trebace vam necija pomoc.

 

RAK

Astro vam ne daje nade da ce vam biti mnogo bolje. Uglavnom ste u velikim obavezama i radujete se  da je bar stabilno. Vi se plasite velikih promena, ali na neke cete  morati da naviknete. Necete se lako pomiriti  sa njima.

 

LAV

Imali ste najbolje namere  da se lepo razidjete, ali vas raskid je bio bolan. Desio se u momentu kojeg niste bili svesni, ni partner, ni vi.Kako astro vidi, do pomirenja nece doci. A da cete terati inat jedno drugome, to svakako  hocete.

 

DEVICA

Astro ce vam nagraditi sa manje  lepim desavanjima. Ipak nece biti ni tako losa, da biste se morali da brinete.Imacete manje rasprave sa partnerom, ali to imaju svi parovi koje poznajete. Nekako cete se nositi sa njima.Slede vam suze!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2