Izaberi OLOVKU i saznaj KAKVA SUDBINA ti je zapisana!

Izaberi OLOVKU i saznaj KAKVA SUDBINA ti je zapisana!

31. prosinca 2023. 0 By Lala

Olovka je onaj tajni svedok sto sa papirom po kojem se pise krije neku tajnu…

Bilo da je ta tajna skovana od srece ili tuge, ljubavi i bola ili tek neke zabranjene  ljubavi. Kako krije zapisane zivotne tajne, tako vesto skriva i zapisane sudbine svakog pojedinca. Kava je vasa zapisana sudbina i sta je ono sto je vama zapisala? Ako zelite saznati sta, izaberite jednu od tri ponudjene olovke, i saznajte deo svoje subine.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

AKO STE IZBRALI OLOVKU BROJ 1

Vi koji ste izabrali olovku pod rednim brojem jedan, vrlo ste opusteni.Mozda je bolje reci da ste neko ko zivi vrlo opusteno i bez bojazni o sutrasnjem danu.U stvari, to ne znaci da ste vi u zivotu koji je opusten, to svakako ne! Pa ko jos zivi opusten zivot u sadasnjosti kakva je nasa?

To sto zivite kako zivite samo znaci da ste lezerni, da  zivite dan za danom, prepusteni svakodnevici. Ne znaci da ste  opusteni i da mozete da se prepustite toj lezernosti. Ipak idete iz dana u dan  i vreme je da se predate ovoj sivoj svakodnevici. Radite  ono sto morate, radite  da biste imali i svoje obaveze  i vreme je da se sredite.

Kada vas nesto potera i tera vas dalje i dalje, vi i ne vidite kraja. Od vas se ceka da budete mnogo jaci za svoje stavove.Ne smete se predavati pred svojim zeljama, nego morate da krenete za njima. Da bi vam sudbina bila bolja morate da letite za svojim zeljama. Da idete od  jedne do druge i da ih sve zaredom sledite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2