Lav se kaje, Ribama sledi lep period,Vage iskreno srecne…

Lav se kaje, Ribama sledi lep period,Vage iskreno srecne…

1. siječnja 2024. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da budete mnogo zadovoljniji, i da se radujete.Vi ste  jako radosni sto se tice jedne osobe jer je ona  razlog vase radosti. Ako se budete dobro postavili, bicete i bolje.Drzite se pozitivne energije.

 

BIK

Ne znate sta vas je snaslo ali vam ne ide  nikako. Sve vam je nesto bezveze, i vreme je da vam se okrene na bolje.Jeste vreme samo vi niste neko ko ce da bude u skladu, a vremenom i da ucini  nesto za sebe.

 

BLIZANCI

Nikako se nemojte osecati   izdano, jer je partner uvek uz vas. Cak i da vam svi okrenu ledja,   on ce uvek biti uz vas. Vasa sreca je da se potrudite oko partnera i da mu pokazete da ste mu zahvalni.

 

RAK

Niko vas ne tereti da ste   duzni da cinite sve za njega, ali je vasa volja. Niko vas ne podseca  da  morate, ali vasa je zelja da mu skidate zvezde sa neba. Od vas se ceka da  ucinite sve  sto vam se hoce,  jer ste sve spremni za jednu osobu.Vi ste iskreno srecni.

 

LAV

Kajete se zbog neceg sto vam je bilo, i sto vas je snaslo.Vreme je da se prestanete samosazaljevati  i vreme je  da  krenete dalje. Od vas  se ceka da se okrenete od proslosti, i  da okrenete novi list.

 

DEVICA

Vas osecaj za jednu osobu je sve veci i veci iz dana u dan.  Vreme je da se okrenete napred i da se zna  sta vam je ciniti.Idete za njom odavno i tragate za njenom ljubavlju. Sada cete da uspete da je zavedete i sacuvate za sebe.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2