Naredni dani ce biti turbulentni, iznenadjujuci, a jednom znaku DANI SRECE!

Naredni dani ce biti turbulentni, iznenadjujuci, a jednom znaku DANI SRECE!

2. siječnja 2024. 0 By Lala

OVAN

Naredni dani vam u svakom slucaju donose niz promena. Moracete se latiti svojih radnih obaveza ali cete i odmarati. Godina je tek pocela i vazno vam je startovati dobro, pa posle ici dan za danom polako.

 

BIK

Vi ste se toliko ulezali da niste spremni za promene.Do njih ce svakako doci, jer morate ih ustupati sebi narednih dana. Sledi vam susret sa nekim vrlo preduzimljivim.Od vas zavise vase obaveze, pa se trudite.

 

BLIZANCI

Dani koji su nastupili u dolazecoj godini, poneli su vas kao plima. Naredni ce biti jako turbulentni i donece vam svasta. Morate biti preduzimljivi kako stvari ne bi izmakle  kontroli.Bice  vam i prijatnih stvari.

 

RAK

Naredni dani ce biti jako nemirni za vas. Uglavnom cete razmisljati  o jednoj osobi jer ce ona i biti uzrok vasih nemira. Nema se sta reci, vreme je da budete spremni za nove emocije a mozda i novu emotivnu vezu.

 

LAV

Radicete mnogo kako biste skretali svoje nemirne misli. I ptice na grani ce znati da su vezane za jednu devicu.Svidja vam se, volite je tajno, i sve cete uciniti da vam se nadje u blizini i pocne vam se diviti.

 

DEVICA

Osecate svoje nemirno srce kako svakog dana sve vise kuca za jednog lava. Iz dana u dan gledate da mu budete blizi i da vas primeti. Ne  brinite i hoce, samo se sada pravi vazan. On zeli da se ovih dana uveri u vasa osecanja.

Nastavak na  sledecoj strani…

Stranice: 1 2