HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA DO KRAJA MESECA

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA DO KRAJA MESECA

3. siječnja 2024. 0 By Maja

OVAN

U periodu koji je pred vama vi cete imati priliku da ostvarite jedan veliki poslovni san. Vrijeme je da i vama krene  na bolje jer vi cete ostvariti svoje poslovne snove. Sve ce da bude onako kako ste vi to zeljeli. Srec je pred vama koja ce vam znaciti mnogo.

 

BIK

Pred vama su desavanja koja vam se nece dopasti jer na poslovnom polju nece vam ici onako kako ste to imali u planu. Pred vama su poslovni problemi koje cete samo tesko uspjeti da rijesite. Velika sreca vas ne ocekuje ni na polju ljubavi.

 

BLIZANCI

Do kraja  mjeseca vama mnogo toga polazi za rukom. Na polju ljubavi provodite samo sretne dane sa voljenom osobom. Na poslovnom polju napokon ostvarujete jedan veliki poslovni san. Velika sreca vas ocekuje koja ce sve na bolje da promjeni.

 

RAK

Po ciganskim kartama vas ocekuju desavanja na poslovnom polju koja vam se nece dopasti. Velike su sanse da cete promjeniti svoje radno mjesto. Ljubavna sreca je na vasoj strani ali poslovni problemi ce mnogo utjecati na vasu vezu.

 

LAV

Pred vama je period u kojem cete postici sve sto ste ikada zeljeli. Vi cete biti samo sretni jer pred vama je sreca kakvoj ste se i nadali. Pred vama je jedan dobitak koji ce vam znaciti mnogo. Vi cete biti sretni i zadovoljni, a to je ono najvaznije.

 

DJEVICA

U periodu koji je pred vama vi za probleme necete znati. Sreca je na vasoj strani , i na vasoj strani i ostaje. Vi cete sa svim desavanjima koja su pred vama biti samo zadovoljni jer pred vama je velika sreca koja ce vam doci u pravi cas.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2