Pred ovim znacima je SRECA kojoj su se UVEK NADALI i koju su DUGO CEKALI!

Pred ovim znacima je SRECA kojoj su se UVEK NADALI i koju su DUGO CEKALI!

3. siječnja 2024. 0 By Lala

OVAN

Vec ste ocajni po pitanju emocija i ne znate kako da se postavite. Imali ste burna  desavanja  i sada ih zbirate u sebi.Za vas ovo nece  biti dani ljubavi, ali morate se stabilizovati. Ne dajte da vas hvata  nervoza.

 

BIK

Ni za vas nije doba ljubavi, ali se nadate da ce doci. I i sanjate o velikoj ljubavi kao i mnogi.Ipak nikako da vam se pocnu ostvarivati. Vreme je za bolje dane i pocnite se radovati. Srescete nekog zanimljivog uskoro.

 

BLIZANCI

Niste neko ko zna da tesi drugoga, ali ste veliki zaljubljenik. Kada se uskoro zaljubite, videcete da nije sve kako i ocekujete.Bar nece sve biti kako ste sanjali da bude, pa morate potraziti savet i utehu prijatelja.

 

RAK

Stalno vam izmice sreca i vasa ljubav je za sada neostvarena. Ovih ce vam se dana posreciti jer cete nekoga sresti. Vreme je novih ljubavi, za mnoge, pa i za vas.Uskoro cete i vi biti i srecni i zaljubljeni kao nikada pre.

 

LAV

Pred vama je sreca kakvoj se niste nadali, ali ste je dugo cekali. Kazu da ko ceka, i doceka, pa cete i vi tako docekati da volite. Na vasu srecu, bice vam uzvracena osecanja ljubavi, pa cete biti i voljeni.

 

DEVICA

Ne znate kako se postaviti u situaciji u kojoj ste sada.Nije  dobro da se ljutite i terate inat, ali je jos gore da odmah oprostite. Imacete tesku situaciju, i ako sada popustite, popustacete uvek.Hteli ili ne hteli, partner ce to uvek ocekivati.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2