Izaberi BROJ na KOLU SRECE, ali PRVO ZAMISLI ZELJU:BROJ koji si odabrao otkriva hoce li se ZELJA OSTVARITI!

Izaberi BROJ na KOLU SRECE, ali PRVO ZAMISLI ZELJU:BROJ koji si odabrao otkriva hoce li se ZELJA OSTVARITI!

5. siječnja 2024. 0 By Maja

UKOLIKO SI IZABRAO BROJ 1:

Broj koji si izabrao se odlicno slaze sa zeljom koju si zamislio. Broj 1 je prvi broj, a i tvoja zelja je tebi uvijek bila na prvom mejstu. Ti si osobakoja nema mnogo zelja , ali ovu koju si zamislio ti je uvijek bila jako bitna. Tebe krasi velika skromnost, sto je u danasnje vrijeme na zalost postalo izuzetak.

Osoba si koja je uvijek znala sta zeli i koja se je uvijek trudila da to sto zeli i ostvari.

Zelju koju si zamislio nisi mogao sebi da ostvaris ali broj kojeg si izabrao tebi ostvaruje tvoju zamisljenju zelju. Velika sreca je pred tobom, jer kada tvoja zelja postane stvarnost mnogo toga ce se u tvom zivotu promjeniti na bolje.

 

UKOLIKO SI IZABRAO BROJ 2

Ovaj broj za tebe ima posebno znacenje. Broj 2. je tebi do sada donio srecu, ali jedna tvoja velika zelja do sada se ipak nije ostvarila. Broj 2 mnogo govori i o tebi kao osobi. Ti nikada nisi bio neko ko je sebe stavljao na prvo mjesto. Sreca dragih ljudi i osoba koje volis ti je uvijek bila prioritet.

Ukoliko si zamislio zelju pod brojem 2. moramo ti reci da ce se tvoja velika zelja ostvariti.

Ona se nece ostvariti preko noci, jer trebace jos malo vremena dok ona postane tvoja predivna realnost. Ipak, zelja koju si zamislio ce se ostvariti i niko sretniji od tebe nece biti.

 

UKOLIKO SI IZABRAO BROJ 3

Zelja koju si zamislio pod brojem 3. je tako skromna, ali na zalost ona se do sada nije ostvarila. Ova zelja je tebi jako bitna, ali potrebno je mao vise srece kako bi ona postala stvarnost. Skromnost je nesto sto krasi i tvoj karakter jer ti nikada nisi bio pohlepan.

Vecinu svojih zelja pokusavas sam da ostvaris, ali za ovu sto si zamislio potrebna ti je mala pomoc sa srecine strane.

Sreca tebi nije bila mnogo naklonjena u zadnje vrijeme, ali to ce uskoro da se promjeni. Pred tobom je ostvarenje tvoje zelje jos na samom pocetku naredne godine. Mada nisi neko ko vjeruje u cuda, kada se tvoja zelja uskoro ostvari mozda ces promjeniti svoje misljenje. Cuda su moguca i to ce tebi ostvarenje tvoje zelje koju si zamislio i dokazati.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2