DO KRAJA MESECA,ova DVA znaka ceka POMIRENJE SA BIVSIMA!

DO KRAJA MESECA,ova DVA znaka ceka POMIRENJE SA BIVSIMA!

6. siječnja 2024. 0 By Lala

OVAN:

Vi ste u srcu tuzni i vasu tugu retko ko da zna.Ne otvarate se nikome, niti se vasa tuga ocitava.  Sammo vase srce  zna kako mu je i sta zeli. A zeli osmeh dva oka i zvezde sunca u njima.

 

BIK:

Ono sto vam je na dusi, ide ka jednom ovnu. On vas je povredio, a ponasa se kao da nije-. Jednostavno vam je resenje da podignete ruke od njega. Sto pre odete, manje ce vas boleti, jer ne vredi, i nije vas vredna osoba za kojom idete.

 

BLIZANCI:

Upornost vam je jaca strana, ali cete ipak da popustite. Moracete da se konacno sredite i  da ne date da vas odvracaju   druge stvari na stranu. Morate vratiti samopouzdanje i biti uporni kao i uvek. Ne dozvolite da vas obeshrabri niko.

 

RAK:

Ako se radujete sebi i svojoj sreci, radujte se i tudjoj. Vreme je da jos neko bude srecan i  zato mu nemojte kvariti dozivljaj. Svoju tugu zakopajte u sebi i nemojte kvariti neciju srecu.  Ni vama ne bi bilo pravo!

 

LAV:

Vreme je da pocnete da pratite svoje srce, i da ucinite sve!  U svadji ste sa partnerom ali ce vas  poceti boleti vasa razdvojenost. Malo vi a malo i partner, i pokusaj pomirenja ce biti uspesan. Vreme je za pomirenje, bar do kraja meseca, ako ne i pre, ali svakako da sledi!

 

DEVICA:

Vi cete se ovih dana da zelite nesto posebno,ali necete uspeti ostvariti. Imacete na umu  jedan izlazak, ali ce vam neko kvariti. Sta god budete planirali, neko ce vam osujetiti planove. Vreme je da se ohrabrite i  porusite sve prepreke.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2