Izaberi BROJ i saznaj da li ce ti on donijeti SRECU kojoj se nadas!

Izaberi BROJ i saznaj da li ce ti on donijeti SRECU kojoj se nadas!

6. siječnja 2024. 0 By Maja

BROJ 1

Iza ovog broja se kriju sretne , ali i tuzne vijesti za tebe. Ovaj broj ima neko znacenje u tvom zivotu,zato si ga i izabrao. Ali broj 1 tebi nece samo srecu donijeti. Uskoro se u tvom zivotu desavaju promjene koje ti nece lako pasti. Tvoja velika ljubav se blizi kraju, i mada si u zadnje vrijeme imao neke sumnje, ti nisi zelio da vjerujes u sve sto pomislis. Tebi ce tvoj partner okrenuti ledja, ali to nikada nece biti tvoja krivica.

Ti ces ga uhvatiti u prevari, ali on ce se bolje osjcati ako on napusti tebe.To samo govori da je na tvojoj strani pogresna osoba koja ne umije da te cijeni i postuje.

Tvoj karakter je jak, dok karakter tvoje uskoro bivse ljubavi nije. To su vijesti koje nisu nimalo dobre,ali ovaj broj tebi donosi duplu srecu.

Mada tvoja ljubav nece uspjeti, ti ces vrlo brzo da upoznas osobu koja ce samo srecu u tvoj zivot donijeti, tvoja srodna dusa ce tebe da pronadje. Jedan novcani dobitak je takodjer pred tobom koji ce tvoj zivot iz korijena da promjeni. Jedan gubitak, ali zato ce sreca da te nagradi sa radosti i harmonijom koju si zasluzio.

 

BROJ 4

Ovaj broj za tebe ima neko posebno znacenje za koej samo ti znas. Ali , iza ovog broja se krije i tvoja sudbina i vijesti koje cete mnogo usreciti. Ti si naime jedna dobra skromna dusa koja nije uvijek imala srece u zivotu. Posebno kada je posao u pitanju tebe je sreca zaobilazila. Vrijedna si osoba koja se bori za svoju srecu, ali kojoj je sreca znala okrenuti ledja. Naravno da se to uskoro mijenja, jer pred tobom su najrestniji dani ikada do sada. Ti ces uskoro da napravis veliki uspjeh na poslovnom polju, ali i jedan veliki novcani dobitak je pred tobom.Ti ces uskoro da se obogatis, i problemi zauvijek pripadaju proslosti. Mnogo toga divnog je jos pred tobom, ali neka nesto ostane i tajna i jedno predivno iznenadjenje za tebe. Tebi je velika sreca sudjena.

Stranice: 1 2