Odaberi JEDNU kartu i saznaj KAKO da konačno pronađeš PRAVU LJUBAV

Odaberi JEDNU kartu i saznaj KAKO da konačno pronađeš PRAVU LJUBAV

6. siječnja 2024. 0 By Admin 1

BROJ 3

Ako je tvoj izbor karta broj tri ti trenutno lutas. Pokusavas pronaci smisao, ljubav, ustabiliti svoj svijet da se u njemu konacno mozes opustiti… Osjecas se dezorijentisano jer si nekako potpuno izgubila vjeru u sebe ali ne svojom krivicom.

 

Neko ko te jako povrijedio je kriv, ali ti ne smijes dozvoliti da ti neko srusi snove i mastu. Jer ti jedino pozitivna i potpuno rasterecena mozes doci do svoje srece. Ovako nikome ne nasosis ni bol niti vracas neke stare dugove, samo sebe unazadjujes i vracas na mrtvu tacku sa koje se jos nisi pomjerila.

Nemas ti suparnicu ni dusmana ti si trenutno sama sebi najveci neprijatelj, sve dok na taj nacin razmisljas o zivotu…

Trgni se i odluci se za lijepe stvari, to moras sama…

 

Prestani vec jednom da razmisljas o proslosti, gledaj naprijed, i s ponosom izbjegavaj ljude koji zele da te napominju na to sto te povrijedilo. Iznesi svoj stav da zelis da budes srecna i drzi se toga, vidjeces kako se sve moze okrenuti za dan…

 

 

NIJE SVE KAKO IZGLEDA

 

BROJ 4

Ukoliko je karta broj cetiri tvoj izbor , ti zaista ne trebas da se brines. On te zaista voli i gleda u tebe kao u svetinju, ali ti mozda to ne zeli jos pokazati..

Pravi se da je hladan, da je nedostizan ali to je samo zato sto ne zna kako da ti pridje, skuplja hrabrost. Jako mu se dopadas, po njegovoj si mjeri. Sada se prepao da pokaze svoje emocije pa se u tom svom kolebanju sta da uradi i kako sve to da ti pokaze a da ne ispadne smijesan. Malo izgubio, samo mu daj jos vremena, nemoj da mislis da se neko treci upetljao ili slicno.

 

Muskarci su dosta komlikovaniji od nas, samo to nikad nece priznati..

Trudi se da mu budes dostupna, tj da ima priliku da te vidja, sve ce to leci na svoje mjesto… A ako si u vezi, on se samo priprema na jedan razgovor sa tobom, nista se ne desava, to je bitno…

Odlucio je da ti se otvori jer te smatra za najblizu osobu sebi a svi znamo koliko povjerenje znaci u svakoj vezi…

Stranice: 1 2