Sledi nam sedmica za radost,mada ce jedan znak PATITI kao nikad do sada!

Sledi nam sedmica za radost,mada ce jedan znak PATITI kao nikad do sada!

7. siječnja 2024. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se vase srce stegne i da podignete glavu. Idete za nekim ko vas nije dostojan. Vi ste jako plemeniti i imate srce vece od  mnogih. Ne dajte da vam ga lome nedostojni, okrenite list.Krenite na drugu stranu.

 

BIK

Neko vas zeli i hoce da vam to pokaze, ali vi ne dozvoljavate. Stalno ignorisete naklonost jednoga blizanca, a to ga boli. Budite fer igrac, bar mu dozvolite da vam se izjasni. Na vama je sta cete dalje da cinite.

 

BLIZANCI

Budite oko sokolovo i otkrijte ko ce vas ovih dana posmatrati. Vi se svakako radujete, ali kad otkrijete, mozda cete i jos vise. Zato se ponasajte mudro a pratitesta se zbiva oko vas. Vreme je ad vam ovih dana zadrhti srce.

 

RAK

Sve vam se nesto okrenulo kako ne valja, pa vam je jako tesko. Nikako da se osetite dobro, i da steknete mir u dusi.Vi ste neutralni, a bicete u losoj situaciji, gde biste morali da reagujete. Zato vam srce nagriza patnja  jaca nego ikada.

 

LAV

Morate se vise radovati i vise nadati boljim stvarima. Ne smete da merite po jednom dogadjaju i po jednoj osobi. Vreme je da vase srce kuca za  nekog drugoga. Jasno je da se bivsa vise nikad nece zvati vasom, pa ne  ni u narednim danima.

 

DEVICA

Srce vam je jako nemirno, a ne znate zbog koga. Mozda biste sledece sedmice imali susret kojem se ne nadate. Jasno ce vam tek tada biti da ste uzrok nemira otkrili u ocima koje ce se sresti sa vasim.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2