CIGANSKA LJUBAVNA KARTA koja te NAJVISE PRIVLACI otkriva tvoju LJUBAVNU SUDBINU do KRAJA GODINE!

CIGANSKA LJUBAVNA KARTA koja te NAJVISE PRIVLACI otkriva tvoju LJUBAVNU SUDBINU do KRAJA GODINE!

8. siječnja 2024. 0 By Maja

KARTA BROJ 1

Ti si osoba koja nije vidjela mnogo srece u ljubavi, ali nikada nisi prestao da vjerujes u nju. Mada su iza tebe velika ljubavna razocarenja, ti si uvijek vjerovao da ce prava ljubav i do tebe da dodje. Neko si ko zna kako je biti razocaran, ali nikada ti ne bi nekome slomio srce kao sto se je to desilo tebi. Karta koju si izabrao sluti velikoj ljubavnoj sreci kakvu si ti i zasluzio. Ti ces do kraja godine da sretnes svoju srodnu dusu koja ce samo srecu u tvoj zivot donijeti. Mnogo toga ce se uskoro promjeniti, i tvoja ljubavna bol se blizi kraju.

Sa osobom koju ces upoznati ti za ljubavnu bol neces znati. Ljubavna sreca koja je pred tobom donosi radost i ljubav kojoj si se uvijek nadao. Vrijeme dolazi koje ce tvoj zivot da promjeni iz korijena. Ljubavna sreca je tebi sudjena, i uskoro ce ona da pokuca na tvoja vrata. Na ljubavnoj idili koja je pred tobom neko ti samo moze zavidjeti.

 

KARTA BROJ  2

Ti si osoba sa kojom mozda nije uvijek lako, ali iskrenost je ono sto tebe najvise krasi. Uvijek ces reci svoje misljenje , i za lazna osjecanja u tvom zivotu nema mjesta. Mozda bas zbog tvoje velike iskrenosti nisi uvijek imao srece  u ljubavi, ali ti prosto ne umijes da se pretvaras. Ukoliko tvoja osjecanja  nisu iskrena to ces i da kazes. Jako ti je bitno da pored sebe imas osobu koja je isto tako iskrena kao i ti. Ne zelis da se neko samo igra sa tvojim osjecanjima, jer ti ces radje podnijeti bol koju istina nosi sa sobom.

Za ljubav ces uciniti sve ukoliko je ta ljubav i iskrena. Do kraja godine se nazalost nece mnogo promjeniti u tvom ljubavnom zivotu, jer karta koju si izabrao sluti na jos samoce u tvom zivotu. Pred tobom mozda nije susret sa osobom tvog zivota, ali sreca ce tebe ipak da prati. Do kraja godine se nece mnogo promjeniti, ali vrijeme koje je pred tobom jos ce da donese srecu koja je potrebna u tvom zivotu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2