Ovim znacima DOLAZE TESKI DANI!Njihove nade se RUSE mada su samo SRECU ZASLUZILI!

Ovim znacima DOLAZE TESKI DANI!Njihove nade se RUSE mada su samo SRECU ZASLUZILI!

8. siječnja 2024. 0 By Maja

Pred ovim znacima je jedan tezak period jer njihov zivot se mijenja ali nazalost ne na bolje. Mnogo toga ce da im krene naopako jer sudbina ima svoje planove koji im se nece dopasti. Velike promjene njih ocekuju sa kojim nisu mogli racunati.

OVAN

Vi ste zodijak koji za svoju srecu veliki trud ulaze i koji uvijek sve cini kako bi postigao svoje ciljeve. Ne ide vam uvijek sve po planu ali vi nadu nikada ne gubite. Mnogo se trudite kako bi vam u zivotu krenulo na bolje, jer vi ste zodijak koji je bio i ostao veliki optimista. Veliki trud koji ulazete u svoju srecu jer uvijek pracen velikim postenjem.

Drugacije niste ni naucili, uvijek ste bili zodijak koji se je vodio samo dobrotom i postenjem kao malo ko drugi. Vi znate sta zelite u svom zivotu, od tih ciljeva nikada necete odustati. Istina je da je vama sreca okretala ledja ali vi ste se uvijek borili za ono u sto vi vjerujete. Velika sreca nije uvijek bila vasa vjerna pratilja, ali nadu da ce biti bolje nikada niste gubili.

Sreca je vama posebno na poslovnom polju potrebna, ali upravo ta sreca vam u danima koji su pred  vama okrece ledja. Jedan tezak period je pred vama jer umjesto srece vas ocekuju veliki novcani gubitci koji vam zaista nisu potrebni. Velike promjene na gore su pred vama jer vi cete se sa velikim problemima morati suociti. Pred vama su desavanja koja ce sve da promjene jer pred vama su poslovni problemi koji ce vam jako tesko pasti.

Desavanja koja su pred vama niste zasluzili ali sudbina ima svoje ciljeve koji ce vas kostati mnogo problema i mnogo dana u kojima cete morati da budete jaki. Uvijek ste se samo za srecu borili, alisudbina ovaj put samo tugu donosi.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2