U narednim danima zvezde spremaju iznenadjenja-nekome ce biti tesko?!

U narednim danima zvezde spremaju iznenadjenja-nekome ce biti tesko?!

8. siječnja 2024. 0 By Lala

OVAN

Vasa ocekvanja nece biti tako lepa, ali sta je, tu je. Potrudite se da budete voljni da sebi olaksate situaciju ,a ne da je dodatno komplikujete. Jedan vas se rak cesto seti i uvek pomisli kako bi bilo da je samo malo bilo drugacije.Imali biste lepu romansu koja bi mogla trajati!

BIK

Hvata vas panika i nervoza kojoj se ne mozete da oduprete.Za to krivite druge, a verujte da ste najvise krivi vi.Ono su vas samo stitili i vreme je da budete jaki  i priznate licne reske.Fali vam samopouzdanje da biste ucinili preokret u svome zivotu.Nuzan je!

 

BLIZANCI

Mislili ste da ste srodna dusa sa jednom osobom, ali niste. Tek vas stize to saznanje i kao mac  pas para u dusi. Kako ste mogli toliko dugo biti u zabludi, a da to ranije niste primetili. Ili ste bezali od istine, a sada vise ne mozete.

 

RAK

Misli vas vuku ka jednom ovnu kojeg ste nekad voleli. Bilo je to jedno drugo vreme, ali ni tada niste znali da ste srecni. Cesto se sretnete, i u prolazu pitate sebe sta bi bilo da su okolnosti bile bar malo drugacije?Bila je to obostrana ljubav, ali nemoguca!

 

LAV

Zasto sada zelite zajednicko drustvo da vam bude posrednik sa partnerom? Kuda idu vase misli koje stalno razmisljaju o pomirenju? Stizu vam lepe vesti da su ono ugovorili sve.Na vama je da se sretnete, i pocnete ljubav ispocetka!

 

DEVICA

Srce vas tera da pokazete da ste zaljubljeni u nekog, a vas razum vas tera da se ne odajete. Ako su vase emocije tako lepe, zasto da se vase srce  ne preda osecanjima? Ne slusajte price dokonih da ce vas zavesti, nego mu otvoreno ponudite ljubav.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2