SAMO za OSTROOKE: Samo GENIJE moze da PRONADJE TRI RAZLIKE na slici-KO GUBI, ima PRAVA da se LJUTI!

SAMO za OSTROOKE: Samo GENIJE moze da PRONADJE TRI RAZLIKE na slici-KO GUBI, ima PRAVA da se LJUTI!

9. siječnja 2024. 0 By Maja

Na ovoj stranici se nalaze zaokruzena rjesenja, ali da li ste i sami uapjeli da ih uocite? Koliko vremena vam je bilo potrebno da pronadjete sve 3 razlike na slici, jer znamo da vam ovaj put nismo olaksali potragu.

Razlike su zaista male, ali sigurni smo da su najuporniji od vas uspjeli da ih pronadju.

2 razlike se nalaze u prvom redu , a jedna je u drugom mada ona nije laka za uociti. Vjerujemo da ste se lijepo zabavili dok ste bili u potrazi za vilenjacima koji se razlikuju od ostalih. Na slici su svi vilenjaci skoro isti, ali znamo da ste se potrudili da pronadjete ona 3 koja nisu ista. Uvijek se trudimo da vam pripremimo najljepse, ali i pomalo teske skrivalice, sto cemo ciniti i u narednom periodu. Zelimo da vam uljepsamo ove zimske dane i nadamo se da nam je to i poslo za rukom.

Mada smo vam ovaj put malo otezali nadamo se da su neki od vas ipak uspjeli da pronadju razlike koje smo trazili.

Znamo da volite izazove i bas zbog toga se trudimo da vam uvijek pripremimo malo teze skrivalice. Ukoliko ste pronasli sve 3 razlike prije nego sto ste presli na ovu stranici , pisite nam vase odgovore na nasoj Facebook stranici.

Uvijek igramo fer i znamo da to cinite i vi. Uvijek ste veoma vrijedni i uporni da pronadjete razlike na nasim skrivalicama nadamoi se da ste se ipak pri tome i lijepo zabavili.

Stranice: 1 2