Devicama TRENUCI IZ SNOVA, Skorpije se osecaju KAO KRALJICE, Strelci se ZALJUBLJUJU…

Devicama TRENUCI IZ SNOVA, Skorpije se osecaju KAO KRALJICE, Strelci se ZALJUBLJUJU…

10. siječnja 2024. 0 By Lala

VAGA:

Ne znate sta vas ceka ali slutite nesto lepo. Ucinili ste sve sto je do vas. Ocekujete samo da vas partner pozove i da izadjete u drustvo.   Vreme je za neke promene, ali na bolje.

 

SKORPIJA:

Osecate se kao da ste kraljica, jer se nesto desava.I sami ste se osetili tako, ali cevas neko pocastiti najlepsim epitetima.Jedna osoba bira sto lepse reci da vam ih uputi. I budite spremni da ih cujete, bicete pocastvovani.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC:

Vas stil je da zavedete, ali to je samo nacin da vas neko zavoli.  Zelite iskrena i trajna osecanja koja ce vas uciniti  srecnim. Vama srce cezne za trajnom, a ne povrsnom ljubavlju. Vreme je da sezaljubite stvarno i od srca, a to vas ceka ovih dana.

 

JARAC:

Ne dajte da vas neko  gura u kraj, istaknite se! Vreme je da se  srede neka vasa ubedjenja i da se istaknete. Dosta je bilo guranja  i dosta da zanemarujete sami sebe. Vreme je za vase korake.

 

VODOLIJA:

Vasa ljubav ce ovih dana da se  menja iz dana u dan. Bice tu velikih oscilacija, ali cete srediti stvari.Vas partner ce morati da se sredi i pokaze da li mu je stalo do vas. Ako nije, vreme je da vas ostavi i pusti da krenete  dalje. Ni ovako vise necete moci.

 

RIBE:

Vase vreme tek dolazi i bice u  znaku    vase radosti i novih ljubavi. Vi niste cekali da se dese, sami ste okrenuli list. Vasa ce sreca  biti obostrana , a vi konacno srecni. Sami sebi cete krojiti kapu, a kako vam se cini, zauvek cete ostati skupa!

Stranice: 1 2