Dok Devica tuguje, Lav se kaje, a Ribama dolaze najlepsi dani…

Dok Devica tuguje, Lav se kaje, a Ribama dolaze najlepsi dani…

10. siječnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Vec ste se premisljali i pravili planove, pa ste ih u momentu menjali. Morate da se stabilizujete i da se zna sta  morate. Ne smete se mnogo dvoumiti oko odredjenih stvari, nego morate donositi konacne odluke.

 

SKORPIJA

Vreme je da se stabilizujete na emotivnom polju i da se zna sta vam je ciniti. Vreme je da se vase srce odluci za jednu osobu, ili da je zaboravi. Morate biti sigurni u osecanja koja vas vode, pa dobro shvatite  sta vam  ciniti.

 

STRELAC

Imate more obaveza i trcite da se  one sve srede, i da nimalo ne zaostajete. Od vas se ceka da  budete verni svome srcu i da  idete za jednom ribom. Vreme je da se usmerite i da se zna sta vam je na  umu. Da je osvojite samo za sebe.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Pravi vas neko  vrlo naivnim i nikako da sagleda vase intelektualne moci. Taman da nekoga  volite bezmerno, nemojte mu dozvoliti da  vas zamajava. Ne dajte se omalovazavati, jer da vas ta osoba voli, ne bi se tako ponasala prema vama.

 

VODOLIJA

Naredni dani ce vam doneti mnogo obaveza i mnogo nervoze. Vreme je da se usmerite kako biste sve resavali na vreme. Mada cete raditi mnogo, ipak cete se  i druziti sa osobom od poverenja.

 

RIBE

Niko vas  nije  voleo kao sto cete se uveriti da vas voli jedna  vaga. Mozda je vreme da se srede vasa osecanja i da budete  uporni da joj to i pokazete. Necete se buniti svojoj tuzi koja ce vas obuzeti u neverici da ce vas zadesiti sreca.Slede vam najlepsi dani.

Stranice: 1 2